Slávisté povečeřeli s fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Slávisté povečeřeli s fanoušky

MALÁ STRANA – Netradiční večeři zažila ve středu šestice fanoušků Slavie. Měli totiž možnost povečeřet s vybranými dvojicemi hráčů. Slavnostní večeře se konala v restauraci U Zlaté podkovy v Nerudově ulici. Posezení se svými oblíbenými hráči si fanoušci vydražili na Slávistickém bále.
MALÁ STRANA – Netradiční večeři zažila ve středu šestice fanoušků Slavie. Měli totiž možnost povečeřet s vybranými dvojicemi hráčů. Slavnostní večeře se konala v restauraci U Zlaté podkovy v Nerudově ulici.

Posezení se svými oblíbenými hráči si fanoušci vydražili na Slávistickém bále. Večeři s Erichem Brabcem a Martinem Vaniakem si vybral Vojtěch Nouzák. „S čarodějem a s kapitánem se přece nevečeří každý den,“ upřesnil, proč zvolil právě tuto dvojici.

S Jakubem Divišem a Markem Suchým měli příležitost si popovídat Michal Slanina a Žaneta Krotilová. Večeři s Vladimírem Šmicrem a Zdeňkem Šenkeříkem vydražila slávistická kabina. Pokladník David Hubáček ji ale věnoval dvojici věrných slávistických fanoušků – manželům Štěpánkovým.

„Kde jste? Máte zpoždění,“ napomenul Vladimíra Šmicra a Zdeňka Šenkeříka naoko nazlobený kapitán Erich Brabec. „Byl jsem na třídní schůzce. Ve škole říkali, že naše Natálka je moc šikovná. Taky jsem jim řekl, že má být po kom,“ hájil se pyšný otec.

„Nechceš si dát radši třeba koleno?“ Popíchl svého parťáka Zdeněk Šenkeřík, když Vladimír Šmicer váhal nad výběrem v jídelním lístku.

Po slavnostním přípitku a společné fotografii se všichni přítomní pustili do jídla. Téma konverzace během večeře bylo výhradně „slávistické“.

Peníze z dražby putovaly na konto Nadačního fondu Plaváček.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články