Trenér Beránek k utkání v Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Trenér Beránek k utkání v Příbrami

Ve třetím ligovém kole nastoupí Slavia v Příbrami. K zdravotnímu stavu svých svěřenců trenér Miroslav Beránek říká: „Martin Müller a Lukáš Došek si odnesli z derby s Bohemkou naražené svaly<! - konec ->, Müller ještě netrénuje, Došek začal včera. Drobné zdravotní problémy má Karel Piták. Onemocněl Tomáš Hrdlička. Pavel Kuka ještě není připraven. Dobře na tom nejsme.“ Slávisté se i tak budou snažit o plný bodový zisk. „Soustředíme se na svou hru. Platí to obecně – jestli chceme bojovat o nejvyšší příčky, musíme být schopni vyhrát všude,“ podotýká kouč.
Ve třetím ligovém kole nastoupí Slavia v Příbrami. K zdravotnímu stavu svých svěřenců trenér Miroslav Beránek říká: „Martin Müller a Lukáš Došek si odnesli z derby s Bohemkou naražené svaly, Müller ještě netrénuje, Došek začal včera. Drobné zdravotní problémy má Karel Piták. Onemocněl Tomáš Hrdlička. Pavel Kuka ještě není připraven. Dobře na tom nejsme.“ Slávisté se i tak budou snažit o plný bodový zisk. „Soustředíme se na svou hru. Platí to obecně – jestli chceme bojovat o nejvyšší příčky, musíme být schopni vyhrát všude,“ podotýká kouč.

Utkání Příbram – Slavia začíná v pondělí v 16:00 hodin, přímým přenosem ho vysílá TV Prima. Na www.slavia.cz můžete sledovat on-line reportáž.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články