Zpravodajství ze středeční dohrávky dorostů | SK Slavia Praha
Více

Zpravodajství ze středeční dohrávky dorostů

PRAHA - Starší B-dorost podlehl Pardubicím, mladší vyhráli jasně 4:0!
Slavia dorost ,,B“ – Fotbal Pardubice 0:2 (0:1) ČLSD, středa 6. 5. 2009
Slavia:
Malina – Galus, Vodrhánek (45. Paprčiak), Hell, Mráz (45. Mravec) – Hájek, Pospíšil (85. Mikuš), Šrámek (45. Klimeš), Duranski, Grohol – Pázler

Do utkání jsme vstoupili aktivně. Bohužel aktivní jsme byli do první šance, která byla ve 3. minutě. Těsně minul Pázler. Zhruba za dvě minuty jsme málem inkasovali. Od této doby nás soupeř přehrával, byl lepší ve všech činnostech. Zkrátka jsme celý první poločas za soupeřem zaostávali. Ve 25. minutě jsme inkasovali poprvé.

Do druhého poločasu jsme udělali tři změny. Soupeř nebyl již tak nebezpečný a začali jsme ho přehrávat. Hráči Pardubic ohrožovali naši branku pouze z brejků. Bohužel po individuální chybě jsme inkasovali podruhé a bylo po zápase. Přes velký tlak se nám nepodařilo vstřelit branku a zaslouženě jsme prohráli.

Kohoutek Rostislav – asistent U18


Slavia dorost „D“ – Fotbal Pardubice 4:0 (3:0), středa 6.5. 2009, ČLMD
Branky:
5. Šimeček, 26. Hurka, 28. Zmrhal, 80. Svoboda
Slavia: Horňáček - Herc, Tesařík, Čepelák, Suk - Šittich (41. Svoboda), Zmrhal, Šimeček, Prošek (49. Zámečník) – Hurka (62. Hubálek), Synek (41. Růžička)

Na soupeře jsme doslova vlétli a už v 5. minutě naservíroval Hurka skvělou přihrávku Šimečkovi a vedli jsme 1:0. Poté však naši hráči na chvilku polevili v koncentraci a soupeř krásnou střelou z dálky orazítkoval tyč. To však bylo ze strany hostů v 1. poločase vše. Ve 26. minutě si pak Šimeček s Hurkou vrátili spolupráci a výsledkem byl gól Hurky na 2:0. O 2 minuty později dorazil pohotovou střelou míč do pardubické branky Zmrhal a Slavia již vedla o tři branky.

Ve 2. poločase si domácí hráči prakticky jen chytrým držením míče hru kontrolovali a nepustili soupeře z Pardubic prakticky k ničemu. V 80. minutě pak pečetil Svoboda brankou na 4:0 výsledek a červenobílí se tak mohli radovat z dalších 3 bodů.
Hodnocení trenéra Jíry: „Jsem rád, že kluci dál pokračují ve velmi kvalitních výkonech, přistupují k zápasům s pokorou a respektem k soupeři. Zároveň je vidět na hřišti u kluků velká radost ze hry. Doufám, že budeme i nadále pokračovat ve střílení branek.“

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články