Litteri a Šiklič už trénují s týmem | SK Slavia Praha
Více

Litteri a Šiklič už trénují s týmem

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Máme pro vás dobré zprávy. Gianluca Litteri a Ronald Šiklič už trénují s týmem, marodka se tak opět o dvě jména ztenčila. „Na marodce už zůstávají jenom dlouhodobě nemocní Kaufman,Trapp, Šmicer, Hošek a Dens,“ uvedl pro náš web klubový lékař Petr Krejčí ml.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Máme pro vás dobré zprávy. Gianluca Litteri a Ronald Šiklič už trénují s týmem, marodka se tak opět o dvě jména ztenčila.

„Na marodce už zůstávají jenom dlouhodobě nemocní Kaufman,Trapp, Šmicer, Hošek a Dens,“ uvedl pro náš web klubový lékař Petr Krejčí ml.

„Z utkání s Českými Budějovicemi si Marek Suchý odnesl ošklivou modřinu na oku, ale jinak je v pořádku,“ doplnil Krejčí.

„Srazili jsme se hlavou se Sedláčkem, lékaři mi to ošetřovali hned po zápase, mám monokla a vypadám jako boxer, ale bude to v pohodě,“ řekl našemu webu Marek Suchý.

„Po výhře takové rány bolí mnohem míň,“ dodal náš obránce, který proti Budějovicím naskočil na postu defenzivního záložníka.

Je paradoxem, že podobné zranění si v Nizozemí přivodil i kamarád Marka Suchého Michal Švec, který se srazil hlavou se spoluhráčem na tréninku a v lize pak chyběl. Oba hráči jako by podobné šrámy přitahovali.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články