Zpravodajství ze středeční dohrávky dorostů v Novém Bydžově | SK Slavia Praha
Více

Zpravodajství ze středeční dohrávky dorostů v Novém Bydžově

PRAHA/NOVÝ BYDŽOV - Už jasný mistr České ligy mladšího dorostu si zápas příliš neužil a jen remizoval 1:1. Starší dorostenci celkem s přehledem zvítězili 3:1.
RMSK Cidlina Nový Bydžov – Slavia dorost „B“ 1:3 (1:2) ČLSD, středa 10. 6. 2009
Branky:
2 Pázler, Mráz
Slavia: Mejzr – Hájek, Šrámek, Chovan (78. Hell), Mráz – Čižikov (60. Paprčiak), Duranski, Pospíšil, Mravec (45. Klimeš) – Pázler, Zákostelský (78. Trpišovský)

Na poslední utkání mimo Prahu jsme odjeli do Nového Bydžova, který je posledním týmem tabulky. I když jsme vyhráli, zápas nebyl vůbec jednoduchý. Do utkání jsme vstoupili dobře. Soupeře jsme zatlačili a nenechali mu mnoho prostoru. Soupeř byl nebezpečný pouze ze standardních situací a z rohových kopů. Jinak nás neohrožoval. První gól jsme dali v 15. minutě, kdy se trefil Pázler po krásné akci na jeden dotek zprava hřiště. Asistoval Zákostelský. Po tomto gólu jsme soupeři dovolili zahrávat několik nebezpečných standardních situací. Naše chyby v rozehrávce a nekoncentrovanost dostala soupeře do hry. Ve 23. minutě jsme obdrželi branku po trestném kopu do pokutového území, kde jsme se nechali lehce přetlačit. Soupeř začal více běhat a bojovat, ale i tak jsme měli daleko více ze hry. Bohužel jsme se nevyvarovali chybám v rozehrávce a zbytečným ztrátám. Tímto jsme soupeře pouštěli do hry. O deset minut později se nám podařilo dát druhý gól. Trefil se Mráz, asistoval mu znovu agilní Zákostelský. Tento gól nám pomohl a před koncem prvního poločasu nás i uklidnil.

Do druhého poločasu jsme vstoupili podobně jako do prvního. Bohužel s tím, že se nám nepodařilo soupeře ohrozit. Drželi jsme míč, ale větší šance jsme si nevytvořili. Pomalou hrou jsme soupeři nebyli nebezpeční. Kontrolovali jsme prostor, ale to bylo z naší strany vše. Pomalý nudný fotbal, bez nápadu trval celou druhou polovinu. Výjimkou byla 68. minuta, kdy se znovu trefil Pázler, znovu po krásné (jediné) akce v druhém poločase. Asistoval mu Hájek.

Kohoutek Rostislav – asistent U18


RMSK Cidlina Nový Bydžov – Slavia dorost „D“ 1:1 (1:0), středa 10. 6. 2009, ČLMD
Branky:
42. Sponer
Slavia: Horňáček – Suk (41. Čepelák), Ďurša (41. Čepelák), Tesařík, Košata – Zámečník (41. Sponer), Zmrhal, Šimeček, Svoboda (45. Novák) - Hubálek, Růžička

Středeční zápas v Novém Bydžově se nám vůbec nepovedl. Hodnocení tohoto zápasu je velice stručné. Do tohoto zápasu jsme chtěli vstoupit s tím, že soupeře přehrajeme a zápas si užijeme. Opak byl pravdou. Po 1. poločase jsme prohrávali 1:0 a opět jsme přešli na hru se třemi útočníky v poločase druhém. Bohužel zásluhou Sponera jsme dokázali ve 42. minutě jen srovnat. Další šance jsme spálili, a tak vezeme z Cidliny jen bod. Doufám, že tato fotbalová facka bude kluky dostatečně motivovat na úterní derby se Spartou.

Miroslav Jíra - trenér

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články