Slávisté nabírají fyzičku | SK Slavia Praha
Více

Slávisté nabírají fyzičku

ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Slávistům ve středu začal třetí den kondičního soustředění. Za nepříliš vlídného počasí se dopoledne v Krkonoších rozdělili na dvě skupiny, jedna z nich měla na programu cvičení s nepopulárními válci...

ŠVÝCARSKÁ BOUDA – Slávistům ve středu začal třetí den kondičního soustředění. Za nepříliš vlídného počasí se dopoledne v Krkonoších rozdělili na dvě skupiny, jedna z nich měla na programu cvičení s nepopulárními válci, které vedl kondiční trenér Jan Netscher, druhá se věnovala na místním hřišti dynamickým cvičením se švihadlem.


Samostatnou skupinu tvořili Vladimír Šmicer, Tomáš Pekhart a Milan Černý, kteří vyrazili na kolo do hor. "Vláďa je v další fázi rekonvalescence, Milan Černý a Tomáš Pekhart si přivezli drobné šrámy, proto jsme jim změnili program, aby měli jinou zátěž," upřesnil důvody tohoto rozdělení lékař týmu Michal Říha.

S týmem se už připravujíí všechny nové posily, do staronového prostředí se vrátil Standa Vlček, zatímco Benjamin Vomáčka, Adam Hloušek a Vitali Trubila jsou na Švýcarské boudě poprvé. S týmem je také Ondřej Čelůstka, který získal od Zlína povolení trénovat se Slavií, jednání o jeho angažmá v mistrovském celku probíhají. 

Na Švýcárně jsou také testovaní hráči - Brazilec Villar a obránce Nešpor. Brazilský brankář se dal samozřejmě dohromady se svým krajanem Jamesem Densem. „Je tu trochu zima, kdyby se oteplilo, určitě bych neprotestoval,“ řekl našemu webu James Dens. Tijani Belaid dostal od trenérů týden volna, v Praze se bude hlásit na začátku příštího týdne.

Slávisté jsou na horách už od neděle, první den se dostali na hřiště, ve druhé fázi pak poprvé vyjeli všichni do horského terénu na kolech, kde absolvovali šedesát kilometrů.

Připravujeme další fotografie a informace, které zde najdete během dne.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články