Soustředění se blíží ke konci | SK Slavia Praha
Více

Soustředění se blíží ke konci

SEEFELD – Soustředění Slavie v Alpách se blíží ke svému konci, v sobotu po utkání s AEK Atény, které bude generálkou na ligový start, vyrazí naši fotbalisté domů do Prahy.
SEEFELD – Soustředění Slavie v Alpách se blíží ke svému konci, v sobotu po utkání s AEK Atény, které bude generálkou na ligový start, vyrazí naši fotbalisté domů do Prahy.

Páteční den bylo rušno hlavně kolem poledního losování soupeře ve třetím předkole Ligy mistrů – všichni si tipli na jednu z deseti dvojic, nejvíce tipovaný Salcburk a Slovan ale výhru neznamenaly. Naši hráči sledovali los na internetu na uefa.com na svých pokojích, předchozí program zaplnila rehabilitace a krátká procházka po Seefeldu.

„Proti Šeriffu jsme hráli s Jabloncem na soustředění na Kypru,“ vzpomněl si Adam Hloušek, který přidal i komentář. „Byli hodně technicky vybavení a rychlí, myslím si, že jsme s nimi remizovali,“ dodal.

Některé komentáře ale směřovaly spíše k tomu, že ještě není rozhodnuto, podle zprávy na uefa.com Tiraspol ve Finsku vyhrál brankou z penalty a Finové byli blízko vyrovnání, když po jedné velké šanci nastřelili břevno.

V podvečer slávisté naposledy trénovali v Leutaschi, sobotní dopolední rozcvičku absolvují pod skokanskými můstky v Seefeldu.

Ředitel hotelu Schonruh vysekl slávistům před zítřejším odjezdem velkou poklonu. „Tak vzorný tým jsme tu ještě neměli, všichni hosté chválí, jak vaši fotbalisté vystupují a jak se umějí chovat,“ pochválil Slavii. „Určitě vás zase rádi uvidíme,“ dodal.

Sobotní zápas proti AEK Atény odehrají ve Schwazu, který je asi hodinku cesty od Seefeldu, na našem webu připravíme online reportáž, zápas bude v přímém přenosu přenášet také jedna z řeckých satelitních televizí.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články