B-tým skončil na turnaji v Českých Budějovicích poslední | SK Slavia Praha
Více

B-tým skončil na turnaji v Českých Budějovicích poslední

ČESKÉ BUDĚJOVICE/PRAHA – Slávistická juniorka obsadila na turnaji v Českých Budějovicích poslední páté místo. Turnaje se zúčastnily také B-týmy Plzně, Sparty, Brna a domácích Českých Budějovic.

ČESKÉ BUDĚJOVICE/PRAHA – Slávistická juniorka obsadila na turnaji v Českých Budějovicích poslední páté místo. Turnaje se zúčastnily také B-týmy Plzně, Sparty, Brna a domácích Českých Budějovic.

 

Sestava Slavie: Valeš, Berkovec – Duranski, Milutinovič, Pázler, Cousens, Kolařík, Šimeček, Koreš, Vyhnal, Zieris, Mareš, Procházka, Sajó, Starý, Zákostelský, Hesek, Čmovš, Kindel.

 

V Českých Budějovicích se na soupisce Slavie objevili dva noví testovaní fotbalisté. Kanaďan Cousens přišel z akademického celku z Toronta, Maďar Sajó je kmenovým hráčem Ferencvárose Budapešť.

 

Výsledky:

Slavia – České Budějovice 1:1, na pen. 0:1 (pokutové kopy se zahrávaly po každém nerozhodném výsledku, kopaly se systémem náhlá smrt)

Branka Slavie: Kindel

 

Slavia – Plzeň 0:0, na pen. 3:2

 

Slavia – Brno 0:1

 

Slavia – Sparta 0:0, na pen. 0:1

 

Konečné pořadí turnaje:

1. Sparta

2. České Budějovice

3. Plzeň

4. Brno

5. Slavia

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články