Slávisté se fotili (Fotogalerie) | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se fotili (Fotogalerie)

SYNOT TIP ARENA - „Jak to, že se fotíme v pořadí podle čísel, to tady budu až skoro do konce,“ zlobil se naoko Jaroslav Černý při čekání v řadě u fotografování takzvaných...

SYNOT TIP ARENA - „Jak to, že se fotíme v pořadí podle čísel, to tady budu až skoro do konce,“ zlobil se naoko Jaroslav Černý při čekání v řadě u fotografování takzvaných hlaviček, které budou například na velkoplošných tabulích v Synot Tip Areně. Dokonce se pokusil s jedním se spoluhráčů své místo střižbou vyměnit.

„Ne, do toho fakt nejdu, kdybys měl třeba patnáct, tak to bychom o tom mohli mluvit, ale takhle ne,“ zamítl jeho žádost Vladimír Šmicer.

V Edenu vysvitlo při fotografování společného týmového fota sluníčko, fotograf Martin Malý si fotbalisty pečlivě srovnal do dvou řad. Slušivé nové vycházkové soupravy pak předvedli také členové realizačního týmu.

Na šedivém pozadí se pak pořizovaly snímky pro oficiální publikace v pohárové Evropě. „A máme tady vítěze ankety o nejhezčího fotbalistu,“ vítal Zdeněk Šenkeřík nastupujícího Petra Jandu, který si odvezl tento prestižní titul z turnaje v Nové Včelnici.

Na Petru Jandovi bylo vidět, že je za tuto výhru opravdu vděčný, ale legraci nezkazil a na stanovené místo přišel krokem, který měl nazkoušený z módní přehlídky na slávistickém plese.

Jako poslední se nakonec fotil Martin Vaniak a ten si pro změnu navlékl svůj dres obráceně, Martina Malého tím ale nezmátl, a tak hlavička měla nakonec ten správný vzhled.

SK Slavia Praha

Týmové foto - sezona 2009/2010

Horní řada zleva: lékař Michal Říha, Milan Ivana, Vitali Trubila, Mato Ivanovič, Tijani Belaid, Hocine Ragued, Petr Trapp, Josef Kaufman, Adam Hloušek, Ondřej Čelůstka, Dušan Vasiljevič, Riste Naumov, Peter Grajciar, Milan Černý, fyzioterapeut Radek Hubinka

Prostřední řada zleva: kondiční trenér Jan Netscher, vedoucí mužstva Miroslav Držmíšek, kondiční specialistka Denisa Bohiňáková, Zdeněk Šenkeřík, Marek Jarolím, Petr Janda, Benjamin Vomáčka, Tomáš Pekhart, Jan Hanuš, Libor Tafat, Jan Hošek, Marek Suchý, Jaroslav Černý, Ladislav Volešák, kustod Roman Slavík, fyzioterapeut Jiří Trenkwitz, hlavní kustod Jiří Strnad

Dolní řada zleva: Deniss Romanovs, David Hubáček, Matej Krajčík, asistent trenéra Luboš Přibyl, asistent trenéra Pavel Řehák, trenér Karel Jarolím, asistent trenéra Petr Vrabec, Stanislav Vlček, Vladimír Šmicer, Martin Vaniak

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články