Slavia před startem Gambrinus ligy | SK Slavia Praha
Více

Slavia před startem Gambrinus ligy

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Na tradiční předsezónní tiskové konferenci oznámila Slavia jasné cíle, se kterými vstupuje do nové sezony 2009/2010. „Chceme obhájit titul a postoupit do Ligy mistrů...
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Na tradiční předsezónní tiskové konferenci oznámila Slavia jasné cíle, se kterými vstupuje do nové sezony 2009/2010. „Chceme obhájit titul a postoupit do Ligy mistrů. Chceme také uspět v Ondrášovka Cupu, ze kterého jsme vloni v semifinále vypadli,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Chtěl bych při této příležitosti poděkovat předsedovi svazu Ivanu Haškovi, že se mu hned na začátku funkčního období podařilo získat významného sponzora pro pohárovou soutěž, která v minulosti postrádala atraktivitu,“ pokračoval.

„V loňské sezoně se nám do Ligy mistrů postoupit nepodařilo, hráli jsme jen Pohár UEFA. Proto kromě obhajoby mistrovského titulu chceme do Ligy mistrů letos postoupit a upozornit na náš klub v Evropě,“ uvedl předseda představenstva Slavie Tomáš Rosen, který také poděkoval fanouškům za podporu v minulé sezoně.

Slavia do nové sezony vstupuje s osvědčenými partnery, se kterými dosáhla na dva mistrovské tituly. Na dresech bude v Gambrinus lize a Ondrášovka Cupu propagovat logo cestovní kanceláře Canaria Travel a v evropských soutěžích pak leteckou společnost Travel Service, a.s.

„Našeho partnerství si velice vážíme a považujeme ho za úspěšné, proto jsme se rozhodli spolupráci o další rok prodloužit. Věřím, že i v následující sezoně nám přinese stejně výraznou propagaci a zviditelnění našich značek,“ uvedl generální ředitel společnosti Travel Service Roman Vik.

Partnerem v oblasti sportovního oblečení a vybavení zůstává společnost Umbro. „Jsme rádi, že jsme svým dílem mohli přispět k úspěšné sezoně Slavie a věříme, že cesta pohárovou Evropou půjde letos ještě dál,“ řekl Radek Sionko, Team Sales Manager společnosti Umbro.

Partnerem Slavie se stává pro novou sezonu také společnost Synot Tip.

„Společnost SYNOT TIP si od partnerství s fotbalovým klubem Slavie slibuje především podporu své značky," nastínil Petr Mikoška, výkonný ředitel společnosti SYNOT TIP.

„Strategickým záměrem nového SYNOT TIPu je stát se lídrem na loterijním a sázkovém trhu. Proto je spolupráce s lídrem fotbalové ligy přirozeným a logickým spojením," dodal Mikoška.

Kapitánskou pásku navlékne opět po roce a půl Stanislav Vlček. „Není to pro něj nic nového, dalo se očekávat, že to bude on, který bude v této funkci. V našem kádru došlo k větším změnách, spousta hráčů odešla i přišla, těm příchozím bych chtěl popřát, aby se jim u nás dařilo a aby se jim vyhýbala zranění. Předpokládám, že právě oni budou novým impulsem k tomu, abychom v letošní sezoně navázali na výkony z loňska a aby se nám podařilo postoupit dále v evropských pohárech,“ věří trenér Karel Jarolím.

„Pořád je co zlepšovat, některé věci ale už si celkem sedly, což se určitě projeví až v zápasech, ve kterých o něco půjde. Důležité zápasy nás prověří,“ dodal.

„Vrátil jsem se do Slavie po roce a půl, v podstatě do nového mužstva. Věřím tomu, že úspěchy, které Slavia měla, budou pokračovat i nadále. Celé mužstvo za vytyčenými cíli půjde a že bude našim fanouškům dělat radost,“ slíbil staronový kapitán Stanislav Vlček.

Na novou sezonu našlo už své majitele 7 700 permanentních vstupenek, jejich prodej bude pokračovat také v den prvního utkání s Mladou Boleslaví.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články