Letadlo do Moldávie zaplněno! | SK Slavia Praha
Více

Letadlo do Moldávie zaplněno!

SYNOT TIP ARENA/EDEN – <strong>Kapacita letadla do Moldávie na zápas 3. předkola Ligy mistrů UEFA se Sheriffem Tiraspol byla už naplněna. Přihlašování na letecký zájezd se Slavií je proto ukončeno.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Kapacita letadla do Moldávie na zápas 3. předkola Ligy mistrů UEFA se Sheriffem Tiraspol byla už naplněna. Přihlašování na letecký zájezd se Slavií je proto ukončeno. Prosíme fanoušky, aby se už na zájezd nepřihlašovali, na jejich žádost už nebude brán zřetel! Děkujeme za pochopení.

Slavia nabízí zájemcům možnost letět s týmem do Moldávie na první zápas 3. předkola Ligy mistrů UEFA. Zápas Slavie se Sheriffem Tiraspol se hraje ve středu 29. července ve 20 hodin místního času (19 hodin našeho času).

Odlet z Prahy je den před zápasem, to znamená v úterý 28. července v ranních hodinách z Letiště Praha v Ruzyni. Návrat domů je hned po skončení utkání. Cena tohoto zájezdu pro jednu osobu je 10 000 korun.

V ceně zájezdu je zahrnuta vstupenka na utkání, ubytování v hotelu, letenka tam i zpět, letištní poplatky a transfery (letiště, hotel, stadion).

Své přihlášky můžete posílat na e-mailovou adresu: ladislava.tesarova@slavia.cz případně se přihlásit na telefonním čísle 233 081 751 (od 9 do 17 hodin).

Upozorňujeme, že kapacita letadla je omezena! Přednost budou mít zájemci, kteří se přihlásí co nejdříve!

Do Moldávie je nutné mít pas! Na OP cestovat do Moldávie nelze!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články