Své majitele už má 7700 permic! | SK Slavia Praha
Více

Své majitele už má 7700 permic!

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Téměř osm tisíc lidí si už pořídilo permanentní vstupenku do Synot Tip Areny v Edenu na domácí ligové zápasy Slavie v nové sezoně. Ceny permanentek závisí na výběru sektoru – například na hlavní tribunu stojí 3 400 korun, do slávistického kotle 1350 korun. Ceny ostatních kategorii naleznete...
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Téměř osm tisíc lidí si už pořídilo permanentní vstupenku do Synot Tip Areny v Edenu na domácí ligové zápasy Slavie v nové sezoně. Ceny permanentek závisí na výběru sektoru – například na hlavní tribunu stojí 3 400 korun, do slávistického kotle 1350 korun.

Ceny ostatních kategorii naleznete na www.permice.slavia.cz

„Permanentkáři mají řadu výhod, tou největší je samozřejmě velmi výhodná cena, která vychází průměrně na jeden zápas. I když například nestihnou návštěvu všech patnácti domácích ligových zápasů, i tak se jim permanentka vyplatí. Je navíc přenosná, takže ji mohou půjčit někomu z rodiny nebo kamarádovi,“ uvedla manažerka marketingového oddělení Slavie Zuzana Živná.

Další výhodou oproti jednorázovému vstupnému je přednostní právo na zakoupení vstupenky na vybrané zápasy, především na zápasy domácích evropských pohárů Slavie, kdy má majitel permice ve většině případů zajištěné své místo a také desetiprocentní slevu na lístek po předložení permanentní vstupenky.

„Pokud by po celý rok bylo na zápasy Gambrinus ligy jednotné vstupné v nejnižší kategorii Z1, ušetří majitel permanentky dle kategorie vstupenky až 1100 korun, pokud by si kupoval jednorázovou vstupenku na místo ve stejné cenové kategorii,“ upřesňuje manažerka marketingového oddělení Zuzana Živná.

V případě že se budou jednotlivé cenové kategorie Z1, Z2 a Z3 střídat podobně jako v loňské sezoně, ušetří majitel permice na hlavní tribuně až 1 500 korun.

Permanentkáři se navíc mohou těšit při koupi permanentky na malý dárek a během sezony také na různé bonusy od partnerů Slavie. Už nyní platí sleva 10 procent při nákupu v prodejnách FANzone na vybrané zboží.

Stejně jako v minulé sezoně jsou k dispozici permanentní vstupenky pro rodiny s dětmi. Výhodou této nabídky je velmi příznivá cena oproti standardním permanentním vstupenkám a v umístění sedadel. Sektory pro rodiče s dětmi mají samostatný vstup a jsou tak „chráněny“ od ostatních fanoušků.

Veškeré informace o permanentních vstupenekách najdete na www.permice.slavia.cz  

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články