Slávisté byli po utkání zklamaní | SK Slavia Praha
Více

Slávisté byli po utkání zklamaní

SYNOT TIP ARENA EDEN – Blížil se konec zápasu, Jarda Černý se s míčem řítil k brance Boleslavi, před ní udělal kličku, Jan Rajnoch po něm máchl nohou, ale slávistu zasáhnout nestačil.

SYNOT TIP ARENA EDEN – Blížil se konec zápasu, Jarda Černý se s míčem řítil k brance Boleslavi, před ní udělal kličku, Jan Rajnoch po něm máchl nohou, ale slávistu zasáhnout nestačil. Jarda Černý přesto skončil na zemi. Když se televizní reportér pak našeho fotbalisty zeptal, jestli to byl faul, výmluvy neslyšel. „Asi to všichni viděli, spadl jsem sám. Obránce mi tam dal nohu, tak jsem sebou praštil, rozhodčí to pískl,“ řekl náš záložník.

K trestnému kopu se postavil střídající Marek Jarolím a uklidil k radosti našeho kotle míč do sítě. „Bylo to blízko, gólmani si většinou nakročí za zeď a potom se jim těžko reaguje do protipohybu. Byl mokrý trávník, proto jsem to utáhl po zemi,“ popsal první slávistický gól letošní sezony jeho autor.

Byl to vyrovnávací gól, červenobílí totiž prohrávali, když do branky dostal míč Alexandre Mendy. „Byl to vysoký balón, skákal jsem pro něj z místa, útočník byl ve výhodě, vyskočí přece jenom z náběhu výš, bohužel to dopadlo tak, že míč skončil v síti,“ popisoval situaci Martin Vaniak.

 

„Z mého pohledu jsme měli v celém zápase územní převahu, ale moc šancí jsme neměli, Boleslav prakticky žádnou, tak nevím, jestli je ta remíza spravedlivá.“ hodnotil utkání náš gólman.

Mistrovská Slavia tak vstoupila do sezony remízovým výsledkem, který všechny naše fotbalisty zklamal. Důvod k radosti si mohou připravit už tuto středu, kdy se vydají do Moldávie na moderní stadion Tiraspolu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články