Slavia letí do Moldávie | SK Slavia Praha
Více

Slavia letí do Moldávie

PRAHA – V úterý ráno odletí výprava Slavie do moldavského Kišiněva. Právě v moldavském Tiraspolu začne její boj o postup do Ligy mistrů. Slávisté v úterý absolvují předzápasovou tiskovou konferenci a oficiální trénink právě v Kišinivě...
PRAHA – V úterý ráno odletí výprava Slavie do moldavského Kišiněva. Právě v moldavském Tiraspolu začne její boj o postup do Ligy mistrů. Slávisté v úterý absolvují předzápasovou tiskovou konferenci a oficiální trénink právě v Kišinivě na stadionu klubu Zimbru.

Ve středu pak odpoledne zamíří do Tiraspolu, kde se v místním moderním sportovním areálu utká s Sheriffem od 20 hodin místniho času, což je od 19 hodin našeho. Slávisty čeká kromě časového posunu také teplotní posun, v Tiraspolu bylo minulý týden pravidelně téměř 40 stupňů Celsia.

S výpravou neodcestují rekonvalescenti Vladimír Šmicer a Josef Kaufman, nepoletí také Tomáš Pekhart, který si na nedělním tréninku poranil zánární kůstku a má nohu na dva měsíce v sádrové fixaci.

Do utkání nemůže zasáhnout brankář Deniss Romanovs, který má stop z předcházejícího působiště v Dinamu Bukurešť. Tým nemůže z lavičky vést také trenér Karel Jarolím, který si tím odpyká druhé stop za jeho vykázání do hlediště v domácím zápasu s Hamburkem.

Na našem webu připravíme tradiční zpravodajství včetně online přenosu, který bud přebírat také server sport.cz. Utkání vysílá místní televize TSV Channel a Telesport Channel Romania. Radiožurnál bude vysílat z prvního poločasu přímé vstupy, druhý poločas v přímém přenosu. Online přenos bude také na serveru idnes.cz.

utkání Sheriff - Slavia řídit trojice Alan Kelly s asistenty Marcem Douglasem, a Kennethem Hennessym. Delegátem UEFA bude pan Georg Pangl z Rakouska.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články