Béčko v neděli na Strahově s Vyšehradem | SK Slavia Praha
Více

Béčko v neděli na Strahově s Vyšehradem

PRAHA – V neděli 11. října přivítá Slavia B v rámci 10. kola ČFL Vyšehrad. Výkop je na stadionu Evžena Rošického na Strahově v 10:15 hodin. U dalších dvou nejbližších domácích zápasů Slavie B došlo ke změně hrací doby. Utkání 12. kola s Motorletem bylo přesunuto na sobotu 24. října...
PRAHA – V neděli 11. října přivítá Slavia B v rámci 10. kola ČFL Vyšehrad. Výkop je na stadionu Evžena Rošického na Strahově v 10:15 hodin.

U dalších dvou nejbližších domácích zápasů Slavie B došlo ke změně hrací doby. Utkání 12. kola s Motorletem bylo přesunuto na sobotu 24. října, začátek byl stanoven na 14:30 hodin.

Z původní neděle bylo také přesunuto utkání Slavie B s Viktorií Plzeň. Utkání 14. kola ČFL se bude hrát v pátek 6. listopadu od 14 hodin. Místo v obou zápasech se nemění, hraje se na stadionu Evžena Rošického na Strahově.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články