Deniss Romanovs není vážně zraněný | SK Slavia Praha
Více

Deniss Romanovs není vážně zraněný

PRAHA - Brankář Deniss Romanovs má za sebou rentgenové a neurologické vyšetření ve střešovické nemocnici, kam byl přivezen sanitkou přímo z Kladna. „Lékaři nenašli žádnou zlomeninu na lebce ani krční páteři, Denissovi zašili tržné rány na hlavě," uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.
PRAHA - Brankář Deniss Romanovs má za sebou rentgenové a neurologické vyšetření ve střešovické nemocnici, kam byl přivezen sanitkou přímo z Kladna.

„Lékaři nenašli žádnou zlomeninu na lebce ani krční páteři, Denissovi zašili tržné rány na hlavě," uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

„Kvůli zhmoždění páteře dostal na krk na týden fixaci a bude v nejbližší době propuštěn do domácího léčení," dodal slávistický tiskový mluvčí.

Deniss Romanovs musel po střetu s protihráčem vystřídat v závěru utkání na Kladně. Lotyšský reprezentant tak nedochytal svůj první ligový zápas v letošní sezoně.

Deniss Romanovs byl ještě v neděli večer propuštěn z nemocnice a v pondělí dopoledne už byl v Edenu.

"Nepamatuji si jen pár vteřin bezprostředně po střetu, pak už vím, že ke mně běžel doktor," řekl náš gólman.

"Vím, že to byla nezaviněná srážka, k fotbalu takové situace bohužel patří. Na krku budu mít ještě týden fixaci, ale rád bych začal trénovat hned, jakmile mi ji lékaři sundají. Krk mne bolí jenom při pohybu, není to dvakrát příjemné, ale jsem samozřejmě strašně rád, že to není nic vážnějšího," dodal Romanovs.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články