O výsledku v Boleslavi rozhodl Nečas | SK Slavia Praha
Více

O výsledku v Boleslavi rozhodl Nečas

PRAHA - Dvě branky Nečase rozhlodly o výsledku zápasu našeho béčka v Mladé Boleslavi, ta druhá z přísné penalty. Slávisté dokázali Michala Vorla překonat jenom jednou, když se trefil Tafat. V zápase se zranil hlavní rozhodčí.
PRAHA - Dvě branky Nečase rozhlodly o výsledku zápasu našeho béčka v Mladé Boleslavi, ta druhá z přísné penalty. Slávisté dokázali Michala Vorla překonat jenom jednou, když se trefil Tafat. V zápase se zranil hlavní rozhodčí.
>
Slávisté podali v Mladé Boleslavi solidní výkon, ale na body tentokrát nedosáhli. První branka padla po chybě v obraně, Slavia ale na ni dokázala po pohledné akci odpovědět, do sítě se trefil Tafat.

Utkání pak bylo přerušeno, protože se zranil hlavní rozhodčí, týmy odešly do kabin. Náhradní rozhodčí pak ještě v první půli byl u toho, když Hošek trefil tyč, střelu Šimečka vytěsnil ze šibenice Michal Vorel.

Rozhodlo se po přestávce, zatímco přísně nařízenou penaltu proměnil Nečas, červenobílí se podobné šance nedočkali, i když byl k vidění hned dvojnásobný hodně sporný souboj. Za něj ovšem dostali hosté jen žluté karty za protesty.

„Podali jsme na zápas venku solidní výkon, na body to ale nestačilo. O výsledku ale nerozhodli oni, ale někdo jiný. Nemám už moc sílu to znovu komentovat, bylo mi kluků na konci líto," řekl notně rozladěný trenér Miroslav Janů, který na konci příštího týdne oslaví padesátku.

Mladá Boleslav B - Slavia B 2:1 (1:1)
Branky: 22. a 53. (pen) Nečas - 38. Tafat
Slavia B: Berkovec - Dens, Zieris, H. Hošek, Starý - Koreš, Vaněk, Šimeček (70. Mareš), Trubila - Tafat, P. Hošek

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články