Zpravodajství z víkendových utkání žáků | SK Slavia Praha
Více

Zpravodajství z víkendových utkání žáků

PRAHA - Žákovské týmy mají za sebou poslední utkání podzimní části sezony. Za vyzdvihnutí stojí především výkony A-žáků, kteří celý podzim odehráli bez ztráty jediného bodu, na prvních místech skončili také B, C i D-žáci.

PRAHA - Žákovské týmy mají za sebou poslední utkání podzimní části sezony. Za vyzdvihnutí stojí především výkony A-žáků, kteří celý podzim odehráli bez ztráty jediného bodu, na prvních místech skončili také B, C i D-žáci.

 

A-žáci - Česká liga starších žáků: Teplice - Slavia 0:3, 1. místo po podzimu bez ztráty bodu!

Branky: 2 Sodoma, Fialka

 

B-žáci - Česká divize starších žáků: 1.místo po podzimu!  

 

C-žáci - Česká liga mladších žáků: Teplice - Slavia 0:3, 1. místo po podzimu!

Branky: 2 Psačka, Schulz  

 

D-žáci - Česká divize mladších žáků: 1. místo po podzimu!  

 

E-žáci - Přebor mladších žáků: Motorlet - Slavia 1:0, 5. místo po podzimu  

 

MINI 10 - Přebor starších přípravek: Slavia - Krč 0:3, 4. místo po podzimu  

 

MINI 8A - Přebor mladší přípravky: Tempo - Slavia 0:1, 2. místo po podzimu

Branky: Ludvíček  

 

MINI 8B - 1.třída, skupina A ml. Přípravka: Slavia - ČAFC 8:0

Branky: 2 Křištan, Štěpnička, Žížala, Bezděka, Douděra, Sirotník, Melíšek

 

„Chtěl bych touto cestou poděkovat všem trenérům, vedoucím i rodičům za velmi dobrou spolupráci v podzimní části soutěže. Zejména bych vyzdvihl skvělou práci všech žákovských trenérů. 1. místa A, B, C i D žáků určitě nejsou náhodná a vypovídají o kvalitní tréninkové práci trenérů i hráčů. Doufám, že velmi dobře připravená zimní příprava bude tím nejdůležitějším prvkem do náročných jarních odvetných zápasů. Navíc mám radost, že u řady hráčů na zápasech vidím velmi dobrý výkonnostní růst a je to zásluha zejména trenérů. Skvělou práci odvedli především týmy trenérů P. Karocha a P. Kovaříka, kteří navíc nastříleli spoustu branek. Za podzimní část soutěže ještě jednou děkuji a moc gratuluji k velmi dobrým zápasům a skvělým fotbalovým zážitkům,“ hodnotil podzimní část sezony spokojený šéftrenér sportovních tříd SK Slavia Praha Miroslav Jíra.

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články