Marek Suchý míří do Spartaku Moskva | SK Slavia Praha
Více

Marek Suchý míří do Spartaku Moskva

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Marek Suchý míří do Spartaku Moskva, do kterého by měl po skončení podzimní sezony odejít na roční hostování s opcí na přestup. „Mohu potvrdit, že jednání se Spartakem Moskva jsou před formálním uzavřením," uvedl ředitel komunikace Slavie Ondřej Zlámal.
EDEN/SYNOT TIP ARENA - Marek Suchý míří do Spartaku Moskva, do kterého by měl po skončení podzimní sezony odejít na roční hostování s opcí na přestup.

„Mohu potvrdit, že se jednání se Spartakem Moskva jsou před formálním uzavřením," uvedl ředitel komunikace Slavie Ondřej Zlámal.

„Chci se plně koncentrovat na zbývající utkání ve Slavii, ve které jsem odehrál zatím celou svoji kariéru. I když cítím, že je čas na změnu, nebude se mi odcházet snadno," řekl našemu webu Marek Suchý.

Marek Suchý je odchovancem Slavie, prošel juniorskými reprezentačními výběry, dostal také premiérovou nominaci do seniorské reprezentace, v současnosti nastupuje za českou jedenadvacítku.

Poprvé nastoupil za Slavii v ligovém utkání v Příbrami 29.3.2005 už ve svých sedmnácti letech. V podzimní sezoně byl kapitánem, celkem nastoupil už do 108 ligových střetnutí, ve kterých vstřelil jednu branku.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články