Gasperini nevidí klíč k postupu v Praze | SK Slavia Praha
Více

Gasperini nevidí klíč k postupu v Praze

PRAHA - V krásném hotelu na břehu Vltavy se uskutečnila tisková konference Genoa CFC před zápasem se Slavií. Trenér Gian Piero Gasperini byl očividně dobře naladěn díky vítězství nad Sampdorií v posledním kole Serie A. „Neseme si náboj z vyhraného derby, což je pro nás výhoda...
PRAHA - V krásném hotelu na břehu Vltavy se uskutečnila tisková konference Genoa CFC před zápasem se Slavií. Trenér Gian Piero Gasperini byl očividně dobře naladěn díky vítězství nad Sampdorií v posledním kole Serie A. „Neseme si náboj z vyhraného derby, což je pro nás výhoda."

V zápase můžeme hrát relativně v pohodě. Dostanou možnost někteří hráči, kteří nenastoupili v derby," prozradil, že sobotní sestavu trochu promění. Jeho pohled na význam zápasu pak trochu přítomné překvapil.

„Musíme se připravit na utkání s Valencií, který pro nás z hlediska postupu bude nejdůležitější. Zápas se Slavií je pro nás také důležitý, ale není rozhodující," pronesl.

Po příletu měl čas se projít po Praze, kde se setkal s mnoha janovskými fanoušky. „Praha je krásné město, my jsme vyhráli derby a to naše příznivce ještě více pozvalo k cestě sem," vysvětlil to, že počet italských fanoušků pomalu dožene počet slávistických.

V úterý janovský tým v Edenu netrénoval, čeká ho jen středeční ranní protažení. Jeden z italských žurnalistů se ale na tiskové konferenci tiše usmíval. „Viděl jsem trénink v Janově, který byl naprosto koncentrovaný a stoprocentní. Tohle všechno byly jenom řeči do médií," komentoval slova o tom, že na Slavii to pro Janov nebude důležitý zápas.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články