Prohlášení pražských S k pohárovému losu | SK Slavia Praha
Více

Prohlášení pražských S k pohárovému losu

SYNOT TIP ARENA/EDEN - V pátek 4. prosince proběhlo losování čtvrtfinále Ondrášovka Cupu, které svedlo proti sobě dva nejlepší kluby minulé sezony Gambrinus ligy - Slavii a Spartu.
SYNOT TIP ARENA/EDEN - V pátek 4. prosince proběhlo losování čtvrtfinále Ondrášovka Cupu, které svedlo proti sobě dva nejlepší kluby minulé sezony Gambrinus ligy - Slavii a Spartu.

Systém losování čtvrtfinále domácího poháru byl podle vrcholných představitelů obou pražských klubů - místopředsedy představenstva Sparty Dušana Svobody a generálního ředitele Slavie Petra Doležala - v rozporu s rozpisem soutěží Českomoravského fotbalového svazu.

"Jsme velice nespokojeni se způsobem losu, při němž byly porušeny některé předpisy ČMFS a také rozpis soutěže poháru. V rozpisu soutěže se dle našeho názoru uvádí, že od osmifinále se losují herní dvojice, přičemž kluby jsou nasazeny podle úrovně soutěže a umístění v této soutěži.

V rozporu s tímto pravidlem nebyly ve čtvrtfinále nasazeny Slavia, Sparta, Liberec a Olomouc.

Ve výsledku se tak již ve čtvrtfinálovém kole utkají dva nejlepší týmy uplynulého ročníku Gambrinus ligy, což považujeme za velmi nešťastný krok," komentují společně los Ondrášovka Cupu Dušan Svoboda a Petr Doležal.

Oba kluby zvažují odvolání proti způsobu pátečního losu.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články