Soustředění v Krkonoších skončilo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Krkonoších skončilo

PRAHA – Slávistům v pátek skončilo kondiční soustředění v Krkonoších. Kromě běžkování a spinningu splnili svůj tréninkový plán také kondičními výšlapy a doplňkovými sporty, například basketbalem. „Měli jsme ideální podmínky, všechno, co jsme naplánovali, fotbalisté splnili.
PRAHA – Slávistům v pátek skončilo kondiční soustředění v Krkonoších. Kromě běžkování a spinningu splnili svůj tréninkový plán také kondičními výšlapy a doplňkovými sporty, například basketbalem.

„Měli jsme ideální podmínky, všechno, co jsme naplánovali, fotbalisté splnili. Do posilovny a do haly jsme jezdili do Špindlerova Mlýna, tam také všechno běželo podle plánu,” vrátil se k průběhu soustředění kondiční trenér Jan Netscher.

Ze soustředění museli po několika dnech odjet dva fotbalisté – Ondřej Vaněk, který si bohužel poranil koleno na halovém turnaji a v Praze podstoupil artroskopické vyšetření. „Mám jen drobnou trhlinku v menisku, za dva týdny bych měl začít s postupnou tréninkovou zátěží,” prozradil talentovaný záložník našemu webu.

Do Prahy odcestoval s virózou také Jaroslav Černý, který ale dál pokračuje ve své rehabilitaci po operaci kolena.

Fyzické a zdravotní testy absolovoval v pátek odpoledne obránce Milan Kopic, o jehož působení ve formě hostování má Slavia zájem. Formálně by se měly všechny náležitosti uzavřít na začátku příštího týdne.

V tu dobu by mělo být také dovršeno působení Martina Abrahama ve Zlíně, o němž už informovala média a zlínské webové stránky.

První přátelské utkání sehrají slávisté ve středu na umělé trávě v Edenu, kde od 10 hodin dopoledne změří síly s Bohemians Praha. Na stejném hřišti odehrají další přípravu a to v pátek 22. ledna od 14 hodin s Jihlavou.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články