David Hubáček slaví 33. narozeniny | SK Slavia Praha
Více

David Hubáček slaví 33. narozeniny

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Při příchodu na dopolední trénink přijímal David Hubáček od svých spoluhráčů gratulace. Levonohý obránce totiž dnes slaví 33. narozeniny. V červenobílém dresu je oslavuje už popáté.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Při příchodu na dopolední trénink přijímal David Hubáček od svých spoluhráčů gratulace. Levonohý obránce totiž dnes slaví 33. narozeniny. V červenobílém dresu je oslavuje už popáté. „Kdybych to věděl, tak ti koupím čabajku,“ halekal na Davida Hubáčka Matej Krajčík. „Jak narozeniny oslavím? Oslavím je prací, takže tréninkem,“ prozradil s úsměvem oslavenec.

„A kuřata nebudou?“ zeptali se na tradiční narozeninové pohoštění jeho spoluhráči. „Budou, kluci, určitě něco takového proběhne,“ uklidnil je David Hubáček, který je v kabině zároveň i pokladníkem.

„A co by si David Hubáček sám sobě popřál? „Hlavně hodně zdraví,“ má jasno náš obránce, který by si k narozeninám také rád nadělil první soutěžní gól v červenobílém dresu.

„Samozřejmě by to bylo příjemné, ale když je budou dávat jiní a budeme stoupat tabulkou, tak budu spokojen. To by byl další pěkný dárek,“ uzavřel David Hubáček.

David Hubáček přestoupil do Slavie ze Zlína v červnu 2005. Od té doby odehrál v červenobílém dresu 106 ligových zápasů, v nejvyšší soutěži celkem 186. Se Slavií získal dva mistrovské tituly a podílel se na historickém postupu Slavie do Ligy mistrů UEFA.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články