Biomedica proti jarní únavě! | SK Slavia Praha
Více

Biomedica proti jarní únavě!

Speciální akce pro fanoušky!

PRAHA - Společnost Biomedica připravila pro fanoušky Slavie speciálni akci. Při objednání 2 ks výrobků z níže uvedené nabídky vám zašleme jako dárek osvěžující koupelovou sůl na regeneraci a péči o nohy. Nezapomeňte uvést heslo SK SLAVIA. Uvedené ceny zahrnují poštovné i balné. Akce pro fanoušky Slavie trvá do 31. května 2010.

Objednávky s heslem SK SLAVIA zasílejte na: info@bio-medica.eu nebo nás kontaktujte telefonicky: 257 084 204-5

Biomedica nabízí

ASCOFFIN

ASCOFFIN PLUS

Doplněk stravy

Šumivý a nešumivy nápoj v prášku s vysokým obsahem kofeinu, vitamínů a stopových prvků přispívá k rychlému povzbuzení organismu a ke zlepšení fyzické kondice (cena 94 Kč za balení 10 sáčků v krabičce).

BIOMENT SPRAY

BIOMENT GEL

Úleva při únavě svalů, kloubů a páteře.

Přírodní přípravky obsahují extrakt z kaštanu a mnoho dalších éterických olejů. Výborně regenerují a osvěžují, prohřívají pokožku a tkáně, uvolňují svalové pnutí (cena 90 Kč za 100 ml spray nebo 190 Kč za 370 ml kelímek nebo 90 Kč za 100 ml tuba).

BIOMEDICA pomáhá sportovcům, pomůže i vám!

Více informací o výrobcích na www.bio-medica.eu  

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články