Góly stříleli testovaní hráči | SK Slavia Praha
Více

Góly stříleli testovaní hráči

Slavia se na domácí půdě v tréninkovém areálu v Edenu představila v prvním přípravném zápasu před novou sezónou.

PRAHA/EDEN – Slavia se na domácí půdě v tréninkovém areálu v Edenu představila v prvním přípravném zápasu před novou sezónou. S vítězem Ondrášovka cupu Viktorií Plzeň nakonec uhrála remízu 3:3.

 

První půle sice přinesla kombinační a svižný fotbal, hrálo se ale převážně na středu hřiště a mnoho šancí si ani jeden tým nevytvořil. Do vedení šla ve 34. minutě Plzeň zásluhou Tatanashviliho, který obstřelil testovaného finského gólmana Jaakkolu.

 

Druhá půle začala pro sešívané lépe. V 51. minutě se po Belaidově centru prosadil chorvatský obránce Božič. Pak ale přišly nešťastné dvě minuty pro Slavii. V 67. Vaněček a v 68. Hora překonali finského gólmana a Plzeň vedla 3:1.

 

Slavia ale dokázala zásluhou dvou branek argentinského útočníka Lucase Concistreho vyrovnat. Hráč, který je ve Slavii na testy z klubu Olimpo, nejprve dorazil za Daňkova záda míč po střele Petra Jandy a v 90. minutě poslal do sítě střelu po krásné akci a přihrávce Ládi Volešáka. Tomu míč připravil Petr Janda.

 

"Po herní stránce jsem byl více spokojený s prvním poločasem, i když jsme ho paradoxně prohráli.  Měli jsme v útoku situace, které jsme mohli vyřešit lépe. Druhý poločas už takový nebyl, ale kluci spolu hráli poprvé, skřípalo nám to. Po chybách jsme inkasovali branky, ale jsem rád, že jsme alespoň srovnali skóre. Na mistrovství světa moc branek nepadá, tady jich diváci viděli šest. Na výsledek ale v této fázi nelze přikládat vážnost. Prosadil se argentinský útočník Consistre, dokázal, že branky dávat umí," uvedl po zápase trenér Karel Jarolím

 

 

"Testovaní hráči jsou s námi od pondělí, je složité je na základě poločasu jednoho zápasu hodnotit. Určitě mě nezklamal záložník Dembélé, předpoklady má i vysoký mladý finský brankář Jaakola. Zůstanou s námi ještě do sobotního turnaje, pak bychom měli rozhodnout," dodal slávistický trenér s tím, že další testovaný útočník Franck Madou by měl dostat šanci o víkendu.

 

SK Slavia Praha – FC Viktoria Plzeň 3:3 (0:1)

Branky: 51. Božič, 83., 90. Concistre – 34. Tatanashvili, 67. Vaněček, 68. Hora

Slavia 1. poločas: Jaakkola - Čelůstka, Koubský, Trapp, Hubáček - J. Černý, Kisel, Dembélé, Grajciar, Jarolím – Vlček

Slavia 2. poločas: Jaakkola - Vranjes, Hošek, Trapp, Božič - Koreš, Volešák, Belaid (76. Gulajev), Janda - Zákostelský, Concistre

Plzeň 1. poločas: Ticháček - Limberský, Ševinský, Lafrance, Jiráček - Horváth Rada, Hruška, Bakoš - Petržela, Tatanashvili

Plzeň 2. poločas: Daněk - Rajtoral, Navrátil, Halama, Rožman - Rodriguez, Kolář, Rýdel, Rezek - Hora, Vaněček

ŽK: Jiráček

 

 

Anssi JAAKKOLA (FIN)

brankář

13.3.1987, 23 let

Siena

Ognjen VRANJES (BOS)

obránce

24.10.1989, 20 let

CZ Bělehrad

Bassirou DEMBÉLÉ (MALI)

záložník

28.1.1990, 20 let

Paris St Germain

Lucas CONCISTRE (ARG)

útočník

24.2. 1983, 27 let

Olimpo

Tomislav BOŽIČ (CHOR)

obránce

20. 2. 1987, 23 let

Suhopolje

Franck MADOU (POB.SL)

útočník

15.9.1987,22 let

Lausanne

 

 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články