Petr Trapp si střihl devadesát minut | SK Slavia Praha
Více

Petr Trapp si střihl devadesát minut

Kromě finského brankáře odehrál v přípravě s Plzní celých devadesát minut jenom Petr Trapp.

Kromě testovaného finského brankáře strávil na hřišti v zápase s Viktorií Plzeň celých devadesát minut jediný slávista – Petr Trapp. Bojoval neúnavně až do závěru, kdy se vydal sprintem podpořit snahy svých spoluhráčů v útoku o vyrovnání. Slávistického stopera jsme požádali po utkání o rozhovor.

 

Máte za sebou kondiční soustředění v Krkonoších a dvoufázové tréninky v Praze, jak se vám hrálo v prvním přípravném zápase?

„ Na horách byly tréninky zaměřené hlavně na fyzickou kondici. Měli jsme náročné tréninky na kolech, pak také hodně posilovacích cvičení s válci. Určitě to ale bylo potřeba, budeme z toho v sezoně čerpat síly. Není to úplně jednoduché naskočit do utkání, ale Plzeň na to byla asi stejně.“

 

 

 

 

Jako jediný hráč v poli jste odehrál celé utkání...

 

„Abych řekl pravdu, tak jsem toho měl v závěru už plný kecky. Po soustředění jsou nohy přece jenom trošku unavené. Ale na to, že to bylo první utkání, si myslím, že jsme hráli celkem slušně. Měli jsme několik dobrých kombinací a je škoda, že se nám nepodařilo dát víc gólů. Bohužel po našich chybách soupeř třikrát skóroval. Věřím, že se těch chyb příště vyvarujeme a bude to jenom lepší.“

 

 

V prvním poločase jste hrál ve stoperské dvojici s novou posilou Jirkou Koubským, jak fungovala spolupráce?

„S Jirkou si celkem rozumíme. A já věřím, že se do toho budeme postupně více dostávat a budeme se zlepšovat.“

 

 

Je znát v kabině a na hřišti přítomnost zkušených hráčů Lukáše Jarolíma a Karola Kisela?

„Jsou sice s námi jen pár dní, ale je pravda, že nálada v kabině je zlepšená. Všechno se ukáže v sezoně, kdy už budeme hrát ostré zápasy.  Na přípravná utkání všichni po prvním mistrovském utkání zapomenou. Až mistráky doopravdy prověří, jak na tom jsme.“

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články