Přátelský zápas s Kladnem v sobotu! | SK Slavia Praha
Více

Přátelský zápas s Kladnem v sobotu!

Přátelské utkání Slavie s Kladnem se odehraje už v sobotu 26. června. Zápas bude k vidění na tréninkovém hřišti číslo 1 v Edenu za hlavním stadionem.

PRAHA/EDEN – Přátelské utkání Slavie s Kladnem se odehraje už v sobotu 26. června. Zápas bude k vidění na tréninkovém hřišti číslo 1 v Edenu za hlavním stadionem. Výkop je v 10:30 hodin. Vstup je volný. Utkání bylo přeloženo z neděle kvůli programu v Synot Tip Areně (v neděli 27. června se v Synot Tip Areně hraje finále České ligy amerického fotbalu).

 

Další přátelské utkání Slavie je na programu ve středu 30. června. Soupeřem bude Baník Sokolov. Zápas se tentokrát hraje na hlavním stadionu v Synot Tip Areně v Edenu. Výkop je v 17 hodin. Permanentkáři mají na zápas vstup zdarma. To se týká jak majitelů permanentek z předchozí sezony 2009/2010, tak i majitelů permanentek na sezonu novou. Pro ostatní návštěvníky je vstupné na zápas 50 korun.

 

Na zápas bude otevřena pouze hlavní tribuna, na kterou se dostanete vstupem číslo 1 (mezi restaurací Mc Donald's a Sport barem Synot Tip).

 

Vstupenky budou k dostání na pokladnách v Synot Tip Areně v Edenu. O spuštění prodeje budeme včas informovat.

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články