Informace k utkání Bohemians 1905 – Slavia | SK Slavia Praha
Více

Informace k utkání Bohemians 1905 – Slavia

Přinášíme našim fanouškům informace o utkání prvního kola Gambrinus ligy Bohemians 1905 – Slavia, které v Synot Tip Areně pořádají Bohemians 1905. Prosíme naše fanoušky, aby si je pozorně přečetli.

SYNOT TIP ARENA – Přinášíme našim fanouškům informace o utkání prvního kola Gambrinus ligy Bohemians 1905 – Slavia, které v Synot Tip Areně pořádají Bohemians 1905 v pátek 16. července 2010. Prosíme naše fanoušky, aby si je pozorně přečetli.

 

 

Předprodej vstupenek probíhá od pondělí až do začátku zápasu, každý den jsou pokladny otevřeny od 9 do 18 hodin. Pozor! V den zápasu je pro slávisty vyhrazena pokladna u vchodu číslo 2. Pro vstup na utkání – na rozdíl od zápasů, které pořádá Slavia – je nutné použít vchod na stadion, uvedený na vstupence. Pro slávisty je vyhrazen zejména vchod číslo 2.

 

 

Ceny vstupenek jsou 200 Kč na severní tribunu, která je vyhrazena pro náš kotel, a 300 Kč pro podélné tribuny. Pro náš kotel je nadále vyhrazena severní tribuna, fanoušci Bohemians 1905 budou mít svoji tribunu na jihu.

 

 

Zápas začíná v 17:30, vysílat ho bude přímým přenosem televize Nova. Synot Tip Arena se otevírá v 16:00 hodin.

 

 

Zástupci Slavie na organizační schůzce také dostali informaci o tom, že Bohemians 1905 budou na stadionu mít svůj fanshop, jehož otevírací doba bude tři dny v týdnu a je v prostoru vedle Komerční banky, který si na stadionu pronajali. Na stadionu budou také při svých zápasech jako domácí tým využívat reklamní plochy.

 

 

Na stadionu došlo k úpravě plotu, ohraničujícího sektor hostů, jehož část byla přesunuta do protější části stadionu tak, aby tam mohl být sektor hostů pro zápasy Bohemians 1905.

 

 

Bude upraveno také vizuální označení sektoru hostů pro domácí zápasy Bohemians 1905 – jedná se o několik cedulí, které budou na zápasy Slavie znovu vyměněny. Žádné další úpravy na stadionu se podle slov zástupců Bohemians 1905 a společnosti E Side neplánují a nerealizují.

 

 

Bohemians 1905 budou mít na hlavní ploše stadionu čtvrteční předzápasový trénink. Pro svá utkání budou využívat dvě kabiny, které jsou mimo zázemí Slavie a z nichž  jedna je kabina hostů pro utkání Slavie. Zázemí Slavie a její kabina nebudou pro zápasy Bohemians 1905 nijakým způsobem využívány.

 

 

Slavia samozřejmě sleduje názory fanoušků kolem skupiny Ultras, kteří rozšířili svůj původní plán bojkotovat domácí utkání také na utkání prvního kola Bohemians 1905-Slavia. Spolupráce s nimi i s fanklubem byla v minulých letech konstruktivní, přínosná a vedla k vytváření nádherných choreografií na stadionu i jedinečné atmosféře zejména při našich domácích utkáních. Klub vždy respektoval právo fanoušků na jejich vlastní názor a nyní respektuje také to, že svým bojkotem od této formy spolupráce se Slavií odstupují. Přesto věříme, že se situace může v budoucnosti změnit a jsme připraveni se všemi našimi fanoušky dále o všech záležitostech týkajích se klubu komunikovat.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články