Anssi Jaakkola slávistou | SK Slavia Praha
Více

Anssi Jaakkola slávistou

Finský brankář Anssi Jaakkola podepsal se Slavií dvouletou smlouvu s roční opcí a stal se další letní posilou Slavie.

SYNOT TIP ARENA – Finský brankář Anssi Jaakkola podepsal v pondělí večer se Slavií dvouletou smlouvu s roční opcí, v úterý odpoledne pak podstoupil zdravotní testy ve střešovické nemocnici.

 

 

„Smlouva je podepsána na dva roky s roční opcí,“ uvedl ředitel komunikace Ondřej Zlámal. Anssi Jaakkola byl ve Slavii na herních testech, absolvoval také herní soustředění v Seefeldu.

 

 

„Jsem velice rád, že vše dobře dopadlo a mohu působit ve Slavii, která pro mě představuje velkou výzvu. Slyšel jsem o ní od Lukáše Jarolíma jen to nejlepší, má očekávání se potvrdila poté, co jsem se zapojil do práce s týmem,“ uvedl gólman, který má na svém kontě zkušenosti se starty za finskou jedenadvacítku.

 

 

Anssi Jaakkola pochází z finského města Kemi, které leží sto kilometrů od polárního kruhu. V mládí kromě fotbalu hrával také lední hokej na postu středního útočníka. „Musel jsem si vybrat a toho, že jsem zvolil fotbal, jsem nikdy nelitoval,“ vysvětluje.

 


Anssi Jaakkola

nar. 13.3.1987

195 cm/88 kg

přichází z AC Siena po skončení kontraktu

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články