Ohlédnutí za Turnajem pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Ohlédnutí za Turnajem pro fanoušky

Na umělé trávě v Edenu se začátkem července konal turnaj pro slávistické fanoušky v malé kopané.

PRAHA/EDEN – Na umělé trávě v Edenu se začátkem července konal turnaj pro slávistické fanoušky v malé kopané.

 

Vítězem prvního ročníku turnaje se stal tým Hladoví Vlčáci z Kutné Hory, který z turnaje odjížděl s bilancí šesti vítězství a jedné remízy. Ve finále porazil mužstvo Hora sv. Václava, se kterým se utkal už ve skupině, kde skončilo vzájemné měření sil 2:2. Zajímavostí je, že po základní skupině měly oba týmy stejný počet bodů, stejné skóre i nerozhodný vzájemný zápas. O postupujícím z prvního místa musel tedy rozhodnout až los.

 

Po prvním zápase, ve kterém jsme remizovali, jsme si vysvětlili, že s tímto individuálním přístupem bychom se daleko nedostali. Od druhého utkání jsme konečně začali hrát jako tým a podařilo se nám to dotáhnout tam, kam jsme chtěli. Byl to super pocit, když skončilo finále, a my jsme mohli začít slavit,“ řekl po skončení turnaje kapitán vítězného týmu Hladových Vlčáků.

 

Turnaj byl skvěle pořadatelsky zorganizován, na příští ročník určitě zase rádi přijedeme,“ dodal.

 

Na třetím místě skončil poděbradský tým Notorlet Lázně, který v souboji o bronzovou příčku přehrál tým SKS Osek.

 

Ráda bych poděkovala všem týmům, které se turnaje zúčastnily a také všem lidem, kteří pomáhali s organizací. První ročník jakékoliv akce je vždy prubířský, nikdy moc nevíte, co od toho očekávat, proto jsem velmi ráda, že vše proběhlo bez větších problémů. Po kladných ohlasech od zúčastněných mužstev určitě budeme v právě započaté tradici turnaje pro slávistické fanoušky v příštích letech pokračovat,“ zhodnotila první ročník za organizační výbor turnaje Kamila Brejtrová z marketingového oddělení Slavie Praha.

 

Turnaj se odehrál ze velmi horkého počasí. Místy teploměr na slunci přesahoval 40°C.

 

Turnaje se nakonec zúčastnilo 15 týmů. Mužstvo Odboru přátel ale bohužel muselo po dvou utkáních ve skupině odstoupit kvůli zranění jejich brankáře.

 

Konečné pořadí turnaje:

1. Hladoví Vlčáci, 2. Hora sv. Václava, 3. Notorlet Lázně, 4. SKS Osek, 5. až 8. Rožďalovice, 5. až 8. FC Contra, 5. až 8. SKS Football Arena, 5. až 8. Akvaristika TJ, 9. až 15. Gunners Rakovník, 9. až 15. Pingpong United, 9. až 15. Potkali se u Brandýsa, 9. až 15. Foxcorp, 9. až 15. Výběr, 9. až 15. Holomci, 9. až 15. Odbor přátel.

     

    Více o turnaji najdete na Facebooku Slavie

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články