Riste Naumov už rehabilituje v Praze | SK Slavia Praha
Více

Riste Naumov už rehabilituje v Praze

Útočník Riste Naumov už rehabilituje v Praze. Čerstvý tatínek malé dcerky Lei absolvoval kontrolní vyšetření a v úterý dopoledne už plnil svůj individuální program v Edenu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Útočník Riste Naumov už rehabilituje v Praze. Čerstvý tatínek malé dcerky Lei absolvoval kontrolní vyšetření a v úterý dopoledne už plnil svůj individuální program v Edenu.

„Mohu začít trénovat na kole, lehce vyklusávat na trávě a dělat další rehabilitační cvičení, jaká třeba dělá Adam Hloušek,“ popsal pro náš web svůj současný stav.

Riste Naumov se zotavuje po březnové operaci, kdy měl zlomenou lýtkovou i holenní kost. „Čas návratu k fotbalu odhadnout ještě nedokážu, uvidíme, jak se budu cítit při plné běžecké zátěži, zatím ale jde všechno dobře,“ plánuje si.

„Sledovat fotbal v televizi je pro mě utrpení, celé mistrovství světa jsem se jenom těšil, až zase budu hrát,“ říká.

Život mu alespoň nabídl jiné krásné chviliky, 6. července se Ristemu narodila krásná dcerka Lea. „Vážila tři kilo třicet. Přijedou za mnou s manželkou do Prahy za dva měsíce,“ prozradil nám.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články