Začal předprodej vstupenek na Baník | SK Slavia Praha
Více

Začal předprodej vstupenek na Baník

Ve středu odpoledne začal u pokladen Synot Tip Areny v Edenu předprodej vstupenek pro fanoušky Slavie na nedělní zápas s Baníkem Ostrava.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Ve středu odpoledne začal u pokladen Synot Tip Areny v Edenu předprodej vstupenek pro fanoušky Slavie na nedělní zápas s Baníkem v Ostravě. Na žádost Baníku se vstupenky prodávají formou adresného ticketingu. Na vstupence musí být uvedeno jméno, příjmení a datum narození osoby, která na zápas půjde. Tyto údaje se musí shodovat s informacemi v průkazu totožnosti, kterým se bude dotyčný fanoušek prokazovat při vstupu na stadion.

 

Cena jedné vstupenky do slávistického kotle na Bazalech činí 160 korun.

 

Baník Ostrava nás také informoval, že pro fanoušky Slavie už nebude probíhat žádný prodej vstupenek přímo na stadionu Bazaly.

 

Mimopražští členové Fanklubu si mohou vstupenky na tento zápas objednat přes Fanklub. Závazné objednávky na vstupenky zasílejte na e-mail Fanklubu: sekretariat@slavista.cz

 

Do e-mailu je třeba uvést potřebné údaje, to znamená jméno, příjmení a datum narození. Pro mimopražské členy Fanklubu bude fungovat běžný objednávkový prodej ve zkráceném čase. To znamená, že objednání vstupenek a především jejich úhrada na účet Fanklubu musí být provedeny do pátku 23. července do 16 hodin. Každý člen Fanklubu si může objednat 1 plus 4 vstupenky.

Fanklub výjimečně tuto službu poskytne i nečlenům Fanklubu a to za manipulační poplatek 20 korun za jednu vstupenku.

 

Bankovní spojení: 35-0962440277/0100
(do zprávy pro příjemce je nutno uvést jméno objednatele, jinak nemůže být platba identifikována!)


V tomto týdnu proběhne na Slavii schůzka vedení Slavie s organizátory zájezdu Fanklubu o organizačních záležitostech utkání v Ostravě a zabezpečení hladkého průběhu zájezdu. Komunikace v tomto směru probíhá s Baníkem Ostrava také s ohledem na naše fanoušky, kteří se na zápas vypraví jinak než  oficiálním autobusem.

 

 

Více informací najdete na stránkách Fanklubu - zde

 

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články