Vstupenky na Olomouc v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Olomouc v prodeji

Od 150 do 300 korun

SYNOT TIP ARENA/EDEN – U pokladen v Edenu jsou v prodeji vstupenky na ligový zápas Slavie se Sigmou Olomouc. Utkání 7. kola Gambrinus ligy je na programu v Synot Tip Areně v Edenu v pátek 27. srpna. Výkop je v 17:30 hodin.

Ceny vstupenek se pohybují v nejnižší kategorii Z1. Vstupenky tedy pořídíte od 150 do 300 korun. Vstupenky lze také zakoupit prostřednictvím internetového předprodeje na http://www.synottiparena.cz/

V prodeji jsou také vstupenky na zápas 11. kola GL Slavie s Viktorií Plzeň a na zápas 13. kola GL Slavie s Českými Budějovicemi. Ceny vstupenek se také pohybují v kategorii Z1. Termín zápasů bude ještě definitivně stanoven podle volby televizního přenosu. V případě změny zůstávají vstupenky v platnosti.

Vstupenky jsou k dostání u pokladen u železniční trati (u vchodu číslo 4), pokladny jsou otevřeny každý všední den od 9 do 18 hodin. O víkendu (pokud není stanoveno jinak) pouze v ten den, kdy se hraje v Synot Tip Areně domácí zápas SK Slavia Praha nebo případně se na stadionu koná jiná sportovní či kulturní akce.

 

Ceník jednorázových vstupenek najdete zde

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články