Pohled do fotoarchivu s Robertem Segmüllerem | SK Slavia Praha
Více

Pohled do fotoarchivu s Robertem Segmüllerem

Na oficiálním slávistickém facebooku si můžete znovu prohlédnout unikátní a v řadě případů dosud nepublikované snímky z fotoarchivu Slavie. Tentokrát je to fotogalerie Roberta Segmüllera.

Na oficiálním slávistickém facebooku můžete znovu nahlédnout na unikátní a v řadě případů dosud nepublikované snímky z fotoarchivu Slavie, tentokrát na fotogalerii Roberta Segmüllera, který si v Edenu vyzvedl svoji čestnou permanentku před zápasem s Libercem.

 

Fotoarchiv Slavie se již z velké části převedl do elektronické podoby a připravuje se jeho umístění na novém webu Slavie v rámci virtuální Síně slávy. S pohledem do archivu se budete moci setkávat pravidelně také na stránkách Poločasu, při zápase s Libercem to budou snímky, které vybral Karel Nachtman.

 

Snímky do elektronické podoby převedl Pavel Vaníček.

 

.Fotogalerii na oficiálním facebooku Slavie najdete zde.

 

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články