Malí slávisté vyhráli turnaj v Olomouci | SK Slavia Praha
Více

Malí slávisté vyhráli turnaj v Olomouci

C-žáci Slavie (ročník 1998) vyhráli Mezinárodní fotbalový turnaj žáků – Junior Fotball Cup. Nejlepším hráčem turnaje se stal slávistický Jan Vejvar.

PRAHA/OLOMOUC – C-žáci Slavie (ročník 1998) vyhráli Mezinárodní fotbalový turnaj žáků – Junior Fotball Cup. Nejlepším hráčem turnaje se stal slávistický Jan Vejvar. V semifinále si slávisté poradili se svým velkým rivalem z Letné, když Spartu porazili 2:0. Ve finále potom zdolali hráče Zbrojovky Brno 4:1.

Turnaj se konal začátkem srpna v Olomouci. Slavii reprezentovali tito hráči: Lukáš Veselý, Jan Vejvar, Ondřej Pek, Tomáš Zlámal, Václav Pardubský, Jaroslav Jardeky, Jakub Melichar, Šimon Havrda, Nicolas Husenský, Robin Motl, Milan Mandík, David Novák, Roman Kulfánek, Filip Stehno, Ondřej Žežulka, Filip Vyskočil, Daniel Turyna a Martin Jedlička.

Zápasy ve skupině:

SK Slavia Praha - Zbrojovka Brno 1:2

Branka: Motl

SK Slavia Praha – Slovan Bratislava 3:0

Branky: Turyna, Motl, Novák

SK Slavia Praha – FC Nitra 3:2

Branky: Havrda, Pek, Vejvar

Semifinále:

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 2:0

Branky: Turyna, Pek

Finále:

SK Slavia Praha – FC Zbrojovka Brno 4:1

Branky: Žežulka, Turyna, 2 x Vejvar

Fotografie z turnaje si můžete prohlédnout zde

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články