Cestujte na zápasy Slavie vlakem | SK Slavia Praha
Více

Cestujte na zápasy Slavie vlakem

Se slevou od ČD

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Majitelé permanentek mohou využít slevy na poukázku Českých drah na cestování vlakem. Poukázku mohou uplatnit permanentkáři nejen na cestování na zápasy Slavie, ale i na výlet či pracovní cestu.

Poukázka ČD v rámci regionu stojí po slevě 120 korun, v rámci celé České republiky 210 korun (běžná cena pro ostatní cestující je 600 korun).

Poukázka na přepravu je doklad (voucher), který slouží pro vyzvednutí jednodenní síťové jízdenky ČD na pokladnách nebo ve vlaku ČD a umožňuje pohodlně cestovat ve druhé vozové třídě.

Tento voucher je platný do 11. prosince 2010 do 2. třídy při cestování vlakem (odkudkoliv a kamkoliv) a platí od půlnoci po půlnoc.

Poukaz je možné zakoupit na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu po předložení permanentky na novou sezonu 2010/2011. Na jednu permanentku je možné zakoupit během sezony libovolný počet poukazů.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články