Slávisté se těší na podporu svých fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se těší na podporu svých fanoušků

Dobrou zprávu přijala ve středu večer slávistická kabina. Fanoušci z Tribuny Sever oznámili, že přerušili svůj bojkot a plně podpoří svůj tým v nedělním zápase s Libercem.

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Dobrou zprávu přijala ve středu večer slávistická kabina. Fanoušci z Tribuny Sever oznámili, že přerušili svůj bojkot a plně podpoří svůj tým v nedělním zápase s Libercem.

 

Tuto zprávu uvítal také generální ředitel Slavie Miroslav Platil. „Jsem tomu kroku moc rád. Beru to i jako výsledek našich společných jednání, kdy jsme si mnohé vyjasnili, upřesnili jsme si některé věci a zjistili, že řada nedorozumění byla jen jakýmisi komunikačními šumy. Beru to i jako začátek příští ještě lepší vzájemné komunikace. Jejich krok vítám, protože fotbalu i Slavii definitivně prospěje. Těším se na zápas,“ uvedl Miroslav Platil.

 

V podobném duchu promluvili i fotbalisté. „Je to moc dobře, nebylo to bez nich lehké a proti kvalitnímu Liberci je budeme potřebovat,“ vzkazuje Jaroslav Černý.

 

Také zatím nejlepší střelec Slavie Karol Kisel se těší. „Je to moc dobře, potřebujeme je na své straně na stadionu. Uděláme všechno pro to, abychom mohli společně slavit vítězství,“ přidává se Karol Kisel.

 

„Za celou kabinu mohu říct, že se na fanoušky moc těšíme,“ přidává se Stanislav Vlček. „My se je pokusíme přivítat vítězstvím a dobrým výkonem a k tomu budeme jejich povzbuzování potřebovat,“ dodal slávistický útočník.

 

Prohlášení Tribuny Sever si můžete přečíst zde

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články