Béčko remizovalo s rezervou Jablonce 1:1 | SK Slavia Praha
Více

Béčko remizovalo s rezervou Jablonce 1:1

Svěřenci trenéra Pavla Řeháka remizovali v neděli s béčkem Jablonce 1:1, za červenobílé se trefil Pázler. Z kádru áčka nastoupili Kaufman, Vomáčka...

Svěřenci trenéra Pavla Řeháka remizovali v neděli s béčkem Jablonce 1:1, za červenobílé se trefil Pázler. Z kádru áčka nastoupili Kaufman, Vomáčka, Jaakkola, Hurka a Zákostelský.

 

Slávisté se ujali vedení v 16. minutě, kdy zatáhl rychlý protiútok krásnou akcí Kučera, prostrčil míč kolmicí za obranu Pázlerovi, který pěknou střelou k tyči obstřelil hostujícího brankáře. Jablonec vyrovnal po přestávce, kdy se po standardní situaci odrazil míč od tyče a jablonecký Kučera ho dorazil do sítě.

 

Utkání mělo charakter typického souboje rezervních celků, v úvodu měli více ze hry domácí, pak převzal iniciativu Jablonec, ve druhém poločase se už hrál otevřený fotbal, kdy se akce střídaly na obou stranách, ani jeden z týmů ale vítěznou branku nepřidal.

 

Devadesát minut odehrál v dresu Slavie také po dlouhé době Josef Kaufman, který doléčil svalové zranění.

 

"Šli jsme do vedení po velice pěkné akci Kučery, soupeř po přestávce vyrovnal, když jsme se dopustili chyby při bránění standardní situace. Vzhledem k průběhu utkání je nakonec remíza spravedlivá, nám k vítěznému gólu chyběla lepší finální a předfinální přihrávka," uvedl pro náš web trenér Pavel Řehák.

 

Slavia B - Jablonec B 1:1 (1:0)

Branky: 16. Pázler - 63. Kučera

Slavia B: Jaakkola - Kaufman, Zieris, Vomáčka, Hájek - Hurka (46. Mikula), Kolařík, Pázler (68. Zákostelský), Šimeček (64. Klimeš), Kučera - Marič

 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články