Proměňte penaltu a vyhrajte! | SK Slavia Praha
Více

Proměňte penaltu a vyhrajte!

Kopání pokutových kopů o ceny, losování sektoru a řady s možností vyhrát občerstvení zdarma nebo sleva na pivo po celou dobu zápasu.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Kopání pokutových kopů o ceny, losování sektoru a řady s možností vyhrát občerstvení zdarma nebo sleva na pivo po celou dobu zápasu. To a další akce budou součástí programu na úterní pohárový zápas s Ústím nad Labem. Výkop je v 17:30 hodin. Permanentkáři Slavie mají vstup zdarma.

 

Kopání pokutových kopů

O poločasové přestávce se tradičně odehraje kopání penalt na bránu u slávistického kotle. Pravidla jsou jednoduchá. Podavači míčů vhodí do ochozů tři označené míčky. Zájemci o soutěž, kteří míčky chytí, přijdou na plochu u sektoru 101 na hlavní tribuně, kde si je vyzvedne hlasatel s mikrofonem. Pokud dotyčný promění alespoň dvě penalty ze tří šancí, dostane podepsanou vlaječku od hráčů A-týmu, kšiltovku UMBRO a plakát A-týmu Slavie.

 

Dvě piva za 50 korun po celou dobu zápasu

Společnost Nopanera připravila akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva si budou moci pořídit za 50 korun. Tato slevová akce bude platit u stánku s pivem, který najdete u slávistického fanshopu FANzone, stánek se otevře hodinu a půl před zápasem. Akce také platí uvnitř celého stadionu ve stáncích s občerstvením. Akci dvě piva za 50 korun mohou fanoušci využít před zápasem i po celou dobu zápasu. Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

 

Losování sektoru a řady

O přestávce proběhne na velkoplošných obrazovkách losování sektoru a řady. Pokud bude vylosován právě váš sektor a vaše řada (číslo je uvedeno na vstupence nebo permanentce), vyhráváte občerstvení (porce kuřecích křídel nebo kuřecích nuget) od společnosti Nopanera. Občerstvení si můžete vyzvednout (po předložení vstupenky nebo permanentky s příslušným sektorem a řadou) u stánku číslo 11 (Západní tribuna, sektor 128) během druhého poločasu utkání. Akce platí do konce druhého poločasu!

 

Popřejte sešívaně!

Svým blízkým, kamarádům nebo známým můžete nyní popřát i přímo v Edenu na zápase Slavie. Sešívané přání můžete věnovat k narozeninám, svátku, výročí nebo jen tak pro radost. Text s přáním plus fotografii oslavence nám pošlete e-mailem, o zbytek se postaráme my! Text, který nám zašlete, přečte hlasatel před zápasem a souběžně se na velkoplošných obrazovkách objeví i fotografie dotyčného oslavence s vaším přáním. Podrobnosti, jak postupovat, najdete zde

 

Sleva v kadeřnictví Franck Provost

Po předložení permanentní vstupenky nebo vstupenky z úterního pohárového zápasu Slavie s Ústím nad Labem zaplatí fanoušci v kadeřnictvích Franck Provost za pánský střih plus sušení 290 korun (běžná cena je 590 korun).

 

Program v Sektoru Rodiče a děti

Pro děti je připravena soutěž o nejhezčí slávistický obrázek. Kreslit obrázky mohou děti až do konce prvního poločasu. O přestávce vybere hráč A-týmu nejslávističtější obrázek, který bude odměněn. Děti se mohou také těšit na sladkosti a slávistické dárky. O přestávce proběhně tradiční autogramiáda hráče A-týmu.

 

Prodej suvenýrů na recepci

Na recepci Slavie je v prodeji řada slávistických suvenýrů, výhodné slevy 15 a 20 procent mohou uplatnit majitelé tříletých nebo pětiletých permanentek. Novinkou mezi suvenýry je slávistické jojo nebo slávistická tleskačka na fandění. Suvenýry si lze na recepci zakoupit před zápasem a také po skončení zápasu (nejpozději 30 minut po skončení zápasu).

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články