V sobotu v Příbrami o další ligové body | SK Slavia Praha
Více

V sobotu v Příbrami o další ligové body

Po vítězství nad Českými Budějovicemi a remíze na Žižkově čeká slávisty další zápas v Gambrinus lize. V sobotu 30. října se představí v Příbrami...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Po vítězství nad Českými Budějovicemi a remíze na Žižkově čeká slávisty další zápas v Gambrinus lize. V sobotu 30. října se představí v Příbrami. Výkop je v 16 hodin.

„Trenér Nádvorník změnil styl hry, jeho hráči více napadají rozehrávku, jsou agresivnější a dostávají se ve větším počtu do útočné fáze. To se ukázalo už v zápase s Ústím,“ prozradil trenér Michal Petrouš něco ze svých poznámek ze sledování soupeře.

„Proti Budějovicím jsme měli velkou oporu v našich fanoušcích, kteří se bavili fotbalem. Do Příbrami jich za námi jezdívá také hodně, chceme je potěšit naší hrou a vítězstvím,“ dodal slávistický trenér.

Milan Černý si připsal v posledním ligovém zápase s Českými Budějovicemi svůj první ligový gól v této sezoně. Ve středečním zápase Ondrášovka Cupu se do střelecké listiny nezapsal.

„Téměř v každém zápase tam mám vždycky nějaké pološance, ale bohužel to řeším špatně. Doufám, že to začnu řešit dobře a že góly přijdou,“ uvedl Milan Černý.

„Do Příbrami určitě jedeme s tím, že tam chceme vyhrát. V tabulce jsme v té druhé polovině, to samozřejmě víme a vadí nám to. Proto musíme sbírat plný počet bodů a na hřišti pro to udělat všechno,“ nabádá před sobotním duelem Milan Černý.

Slavia v posledních dvou letech v podzimních zápasech v Příbrami nevyhrála, 30. listopadu 2008 remizovala 0:0 a v loňském roce 31. října 2009 prohrála 0:1.

K dispozici bude mít trenér Michal Petrouš kromě dlouhodobých marodů Risteho Naumova a Stanislava Vlčka všechny fotbalisty.

Výkop utkání je v 16 hodin, na našem webu připravíme tradiční online reportáž a další zpravodajství.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články