D-žáci mají za sebou úspěšný týden | SK Slavia Praha
Více

D-žáci mají za sebou úspěšný týden

Slávisté ročníku 99 v uplynulém týdnu popotvrdili vedení v divizi mladších žáků, zvítězili v pražském kole Danone Cupu a vyhráli Memoriál Evžena Hadamczika.

Nejprve v sobotu 6. 11. porazili na domácím hřišti o rok starší hráče Viktorie Žižkov 5:0 a před zimní přestávkou tak udrželi první místo v divizi mladších žáků. Po 13 odehraných kolech mají 36 bodů a skóre 56:6.

V úterý 9. 11. vstoupili žáci ročníku 99 do bojů o Pohár národů 2011 Danone Cup vítězstvím. V pražském kole, které se hrálo vyřazovacím systémem, si poradili se Slavojem Podolí (6:0) a Duklou Praha (5:0).  Ve finále se střetli s týmem Bohemians 1905, který nepustil do finále Spartu. Sešívaní se prosadili i proti dobře bránícímu soupeři a po vítězství 1:0 postupují do dalšího kola.

Do třetice se vyvedl i začátek halové sezóny. V Ostravě se konal již 30. ročník prestižního turnaje pro kategorii U12, Memoriál Evžena Hadamczika. V konkurenci dvanácti týmů z České republiky, Slovenska a Polska se slávisté neztratili a obsadili první místo před MŠK Žilina a pořádajícím Baníkem Ostrava.

Za D žáky hrají Lukáš Bielesz, David Bílek, Tomáš Cejnar, Michal Douděra, Jan Havránek, Jan Kotěra, Jiří Krob, Marco Lauricella, Vojtěch Mareš, Anatoly Morchenko, Marek Pakeš, Denis Radimský, Lukáš Samek, Karel Schneider, Ondřej Sodoma, Ondřej Straka, Marek Stříbrský a Jakub Šípek. Realizační tým tvoří hlavní trenér Vasil Boev, asistenti Jakub Fajfr a Tomáš Samek a vedoucí mužstva Ladislav Kotěra.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články