Vlček je po artroskopické operaci kolene | SK Slavia Praha
Více

Vlček je po artroskopické operaci kolene

Útočník Stanislav Vlček je po artroskopické operaci kolene, které se podrobil minulý čtvrtek u klubových lékařů v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Útočník Stanislav Vlček je po artroskopické operaci kolene, které se podrobil minulý čtvrtek u klubových lékařů v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích.

„Lékaři mi ošetřili chrupavku, vazy mám v pořádku, v pátek mi vyndají stehy a začnu s rehabilitací,“ prozradil Stanislav Vlček našemu webu.

Stanislav Vlček kvůli problémům s kolenem chyběl v závěru podzimní sezony. Rehabilitace by mu měla zabrat tři až čtyři týdny. „V průběhu ledna bych měl být připravený naskočit do zimní přípravy,“ dodává.

V podzimní části sezony Stanislav Vlček nastoupil do sedmi zápasů, vstřelil jednu branku, která znamenala domácí vítězství nad Mladou Boleslaví.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články