Finále Miss Slavia 2011 přerušeno! | SK Slavia Praha
Více

Finále Miss Slavia 2011 přerušeno!

Nové hlasování od 20. prosince
PRAHA - Protože z vážných důvodů odstoupila další finalistka soutěže MISS Slavia 2011, je hlasování o vítězce přerušeno. V nejbližších dnech bude finálová šestka doplněna o další dívky z původního pořadí přihlášených.

Letošní ročník soutěže MISS Slavia 2011 se opět komplikuje. V tomto týdnu ze soutěže ze zdravotních důvodů odstoupila další finalistka. Bohužel tím byl překročen hraniční počet a ve finále by zůstaly pouze tři soutěžící. Proto se Fanklub jako pořadatel soutěže rozhodl doplnit finálovou šestku o další dívky z původního pořadí přihlášených.

V příštím týdnu budou s novými finalistkami natočena profilová videa. Současně dojde k anulování hlasů, které byly do soutěže zaslány. Obnovené hlasování bude spuštěno 20. prosince 2010. Hlasování bude probíhat do 31. ledna 2011.

Omlouváme se tímto všem, kteří už zaslali svůj hlas, za komplikace. Věříme ale, že svoji favoritku podpoříte i v obnoveném hlasování, případně si z nové šestky vyberete novou adeptku na Miss Slavia.

Fanklub SK Slavia Praha

pořadatel soutěže Miss Slavia 2011

Webové stránky soutěže Miss Slavia 2011 www.miss.slavista.cz

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články