Kalendář Slavie k dostání na recepci a předprodeji | SK Slavia Praha
Více

Kalendář Slavie k dostání na recepci a předprodeji

Za 150 korun

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Nástěnný kalendář Slavie na rok 2011 můžete pořídit nyní se slevou! Kalendář je stále k dostání na recepci Slavie a v předprodeji vstupenek v Synot Tip Areně v Edenu. Cena kalendáře je nyní 150 korun (původní cena 250 korun) za jeden kus. Se slevou mohou kalendář pořídit majitelé tříletých permanentek (15 procent) a majitelé pětiletých permanentek (20 procent).

Autorem námětu je kreativní ředitel firmy Young and Rubicam Praha Miroslav Pomikal, snímky hráčů pořídil fotograf Martin Malý. Kalendář se jmenuje Slavia Play 2011. Každý měsíc se skládá z rozfázovaných fotbalových pohybů jednoho hráče. Výsledný obraz nevznikl z jednoho nafoceného pohybu, ale dotyčný hráč musel danou pozici předvést před fotoaparátem několikrát.

Hráči tak předváděli například skluz (David Hubáček), radost ze vstřelení gólu (Karol Kisel), vhození míče do hry (Martin Vaniak), svlečení dresu a vhození ho fanouškům do ochozů (Adam Hloušek), střelu pravačkou (Milan Černý), hlavičku (Petr Janda) nebo zpracování míče na prsou (Bassirou Dembélé).

Při samotném focení museli někteří hráči zopakovat stejnou fotbalovou pozici i třicetkrát, dokud fotograf i autor námětu nebyli přesvědčeni, že mají všechny potřebné fáze pohybu ve fotoaparátu zachyceny.

Fotografování probíhalo ve večerních hodinách za umělého osvětlení u Tribuny Sever v Edenu.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články