Adam Hloušek se na horskou dřinu těšil | SK Slavia Praha
Více

Adam Hloušek se na horskou dřinu těšil

Adam Hloušek se na zimní kondiční přípravu v Krkonoších těšil. V létě totiž ještě trénoval po operaci kolene individuálně, nyní je rád, že opět absolvuje horskou dřinu...

BOUDA MÁMA – Adam Hloušek se na zimní kondiční přípravu v Krkonoších těšil. V létě totiž ještě trénoval po operaci kolene individuálně, nyní je rád, že opět absolvuje horskou dřinu se svými spoluhráči.

 

„Těšil jsem se na to, protože téměř rok jsem měl pauzu. Je to sice dřina, ale to samozřejmě musí být. Těšil jsem se na to, že budu zase trénovat s týmem, užívám si to,“ uvedl Adam Hloušek.

 

Co vás nejvíce baví z té horské dřiny?

„Určitě to, když jdeme do haly zahrát si fotbal, ale to samozřejmě nemůžeme dělat pořád. Takže jsou to asi sprinty v lese, které mají blízko k fotbalu, kde jsou právě sprinty také potřeba.“

 

Regeneraci absolvujete všichni společně, nebo jste rozděleni do skupin?

„Regeneraci máme vždy v určitou hodinu, je to různé, někdy až po večeři, někdy jsme zase rozděleni na dvě party, jedna začíná dříve, druhá později. Někdo jde potom na masáž k masérům, další absolvují jiné procedury, jde se do páry, do sauny, do vířivky, každý to má většinou podle svého, co mu vyhovuje.“

 

Co vyhovuje nejvíce vám?

„Já chodím k masérům na promačkávání těch bodů na chodidlech, není to taková ta klasická masáž. Potom jdu většinou do sauny.“

 

Za chvíli vás čeká oběd. Podle čeho si nakombinujete jídelníček? Podle toho, na co máte chuť, nebo podle toho, co je pro vás prospěšné?

„Snažím se vždycky vybrat to, co je pro mě nejlepší, většinou se to odvíjí i od tréninku, jaký nás odpoledne čeká. Každý den je to jiné, nějaké druhy potravin se snažím omezit a raději si místo toho dám zeleninu.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články