Prvním zimním soupeřem Sezimovo Ústí | SK Slavia Praha
Více

Prvním zimním soupeřem Sezimovo Ústí

Ve středu čeká Slavii první přípravné utkání v novém roce. Na hřišti s umělou trávou bude od 10:30 hostit Spartak MAS Sezimovo Ústí...

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Ve středu čeká Slavii první přípravné utkání v novém roce. Na hřišti s umělou trávou bude hostit od 10:30 Spartak MAS Sezimovo Ústí, který je v současné době na 9. místě druhé ligy. Vstup na zápas je volný.

 

 

Slavia se se Sezimovým Ústím střetla naposledy 22. 10. 2008 ve 4. kole Poháru ČMFS, červenobílí tehdy zvítězili 4:0. Z tehdejší sestavy už v našem kádru zůstal pouze obránce David Hubáček. Se soupeřem se několikrát od té doby utkalo také naše béčko v ČFL a v přípravě.

 

 

Slávisté se o víkendu vrátili z kondičního soustředění. Do utkání určitě nezasáhnou marodi Josef Kaufman a Jan Hanuš, viróza trápí Petra Mareše a Lukáše Jarolíma, nemocný je také Ondřej Petrák. Po podzimní operaci kolene se do přípravy zapojil naplno také Stanislav Vlček, ale do utkání ještě nenastoupí. V pondělí a v úterý tým trénoval v Edenu. Riste Naumov se zapojil do herního tréninku v druhé odpolední fázi, ale ještě hraje s úlevami, potřebuje podle vlastních slov získat dynamiku a sílu, na zapojení do zápasu to ještě není.

 

Na našem webu připravíme z utkání zkrácený online přenos.

 

 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články