Hosté Slávistického večera: Standa Procházka i Vladimír Šmicer | SK Slavia Praha
Více

Hosté Slávistického večera: Standa Procházka i Vladimír Šmicer

Slávistický večer v hotelu Iris v Synot Tip Areně v Edenu zahájí hymna Věčná Slavie, kterou přijde zazpívat její autor Standa Procházka. Účast přislíbil i Vladimir Šmicer...

EDEN – Slávistický večer v hotelu Iris v Synot Tip Areně v Edenu zahájí hymna Věčná Slavie, kterou přijde zazpívat její autor Standa Procházka. Účast přislíbil i Vladimir Šmicer, který přijde pozdravit návštěvníky Slávistického večera.

 

Součástí programu bude i dražba dresu Vladimíra Šmicera. Výtěžek z dražby poputuje na konto Kliniky dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice v Motole. Vladimír Šmicer přímo na Slávistickém večeru dres podepíše.

 

Průvodcem Slávistického večera bude moderátor Vladimír Čech.

 

Na Slávistickém večeru doplní hudební program zpěvák Viktor Sodoma.

 

Slávistický večer se koná v hotelu Iris v Synot Tip Areně v Edenu v pátek 18. února. Poslední vstupenky jsou k dispozici v sekretariátech Fanklubu a Odboru přátel nebo na internetových stránkách http://vstupenky.synottiparena.cz

 

Vstupenky bude také možné zakoupit (pokud nebude vyprodáno) přímo v hotelu Iris před začátkem akce.

 

Cena běžné vstupenky činí 250 korun. Člen Odboru přátel či Fanklubu si ale může zakoupit dvě vstupenky za cenu příznivější, která činí 150 korun za kus.

 

Organizátory Slávistického večera jsou Fanklub a Odbor přátel.

 

Vyhrazené prostory v hotelu Iris v Synot Tip Areně v Edenu se otevírají v 19 hodin, program začne ve 20 hodin.

 

Akce je nekuřácká, místa v sále nejsou číslována. Na akci je vstup ve společenském oděvu.

 

Na Slávistickém večeru suvenýry za speciální ceny!

 

Slávistické suvenýry se slevou 20 procent si budete moci zakoupit přímo v místě konání Slávistického večera v hotelu Iris v Edenu. Připraveny budou i předměty upomínající na toto jedinečné slávistické setkání. Prodejna FANzone v Edenu bude navíc při této příležitosti otevřena až do 19 hodin.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

MATCHDAY Plzeň. Zabrat a napravit to

16. 4. 2024
Po výhře, po prohře. Kamery MATCHDAY vyrazily v neděli do Plzně, kde vyprodaná Doosan Arena byla svědkem první venkovní porážky Slavie v probíhajícím ligovém ročníku.

Další články