Slavia vyhrála nad Žižkovem dvěma brankami Ondřeje Čelůstky | SK Slavia Praha
Více

Slavia vyhrála nad Žižkovem dvěma brankami Ondřeje Čelůstky

Slavia si připsala vítězství také v dalším přípravném zápase na UMT v Edenu. Ve středu dopoledne porazila Viktorii Žižkov 2:0, když se dvakrát trefil hlavou Ondřej Čelůstka...

EDEN – Slavia si připsala vítězství také v dalším přípravném zápase na UMT v Edenu. Ve středu dopoledne porazila Viktorii Žižkov 2:0, když se dvakrát trefil hlavou Ondřej Čelůstka. Téměř sedmdesát minut odehrál nigerijský útočník Allele Celestine, který je ve Slavii na testech.

 

Slavia šla do vedení ve 27. minutě. Rohový kop rozehrával Martin Hurka, na malém vápně si na jeho centr naskočil Ondřej Čelůstka, který poslal míč hlavou nechytatelně pod břevno.

 

Druhou branku Slavie přidal Ondřej Čelůstka ve druhém poločase a opět u toho asistoval Martin Hurka. Slávistický záložník poslal krásný centr z levé strany a Ondřej Čelůstka umístil míč hlavou přesně do pravého horního růžku žižkovské branky.

 

Další přípravný zápas sehrají slávisté v sobotu 29. ledna s Příbramí.

"Je to příprava, nemůžeme výsledky přeceňovat, přesto jsem rád, že se nám podařilo všechna čtyři  utkání vyhrát. Chceme, aby se tým naučil znovu vyhrávat. Dnešní utkání bylo hodně vyhecované, jak to u týmu Martina Pulpita bývá. Žižkov má založenou hru na osobních soubojích, jsem rád, že jsme se s tím vyrovnali," uvedl trenér Michal Petrouš.

K testovanému nigerijskému útočníkovi Allele Celestionovi slávistický trenér uvedl: "Chtělo by to, aby s námi byl asi delší dobu, jeden zápas navíc na umělé trávě toho zase tolik neukáže. Uvidíme, rozhodneme se během nejbližších dnů."  

Utkání sledoval také Milan Černý, který do Rostova ještě neodletěl. Po dotažení přestupu slíbil našemu webu rozhovor.

 

SK Slavia Praha – FK Viktoria Žižkov 2:0 (1:0)

Branky: 27. a 72. Čelůstka.

Slavia: Zlámal – Janda, Koubský, Čelůstka, Trubila – Koreš, Kisel, Petrák, Hurka – Zákostelský (46. Pospěch), Celestine Allele (69. Mikula).

Žižkov: Kolář - Slodowi, Rabiňák, Procházka, Čermák, Markovič, Kučera, Bodeček, Kropík, Dočekal, Zawada, Vaclík, Novotný, Súkeník, Brabec, Houžvička, Bořil, Šťastný.

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články