S Fanklubem do Splitu | SK Slavia Praha
Více

S Fanklubem do Splitu

V neděli 13. února od 15:15 by se mělo uskutečnit v chorvatském Splitu přátelské utkání místního klubu Hajduk Split s SK Slavia Praha ke stoletému výročí založení Hajduku Split.
V neděli 13. února od 15:15 by se mělo uskutečnit v chorvatském Splitu přátelské utkání místního klubu Hajduk Split s SK Slavia Praha ke stoletému výročí založení Hajduku Split. Pojeďte s Fanklubem na jediný letošní zahraniční výjezd za příznivých cen!

Utkání by mělo být definitivně potvrzeno v nejbližších dnech, ale abyste měli dostatek času na úhradu a přihlášení, máte možnost se přihlásit a doporučuji ihned odeslat peníze. Až po přijetí peněz jste definitivně přihlášeni!

Cena bez vstupenky: 1200,- Kč pro členy Fanklubu a OP, 1500,- Kč pro nečleny.
Vstupenka: Bude se hradit v autobuse, není vyloučeno že ji účastníci dostanou zdarma (v případě zaplnění autobusu).

Oficiální přihlašování: Probíhá do pátku 4.2., na základě potvrzené přihlášky provedete úhradu vkladem či převodem na účet Fanklubu. Hlásit se můžete na emailu fanklub@slavistickenoviny.cz či telefonu 777 302 302 (hlavně formou SMS). V přihlášce uvedete tyto údaje: jméno, telefon, datum narození a zda jste či nejste členem Fanklubu. Pokud budete přihlašovat více lidí, je třeba uvést všechny údaje. Lidé hromadně přihlášení jsou automaticky zařazeni do stejného autobusu.

Pojištění: Všichni účastníci se musí pojistit individuálně!

Placení: Po potvrzení přihlášky provedete platbu převodem či vkladem na účet u Komerční banky na číslo účtu 35-0962440277/0100, jako variabilní symbol uvedete 13022011 a jako specifický symbol své telefonní číslo! Do zprávy pro příjemce můžete uvést své jméno. Ověření platby můžete učinit na emailu fanklub@slavistickenoviny.cz . Nejpozdější úhrada z účtu je v pátek 4.2.!

Oficiální sraz: V sobotu 12.2. 19:00 v Edenu u McDonaldu.

Předběžný plán cesty: Příjezd do Splitu je plánován v dopoledních hodinách v den utkání. Návrat po doprovodném programu (koncert, ohňostroj) kolem 23:00 a příjezd do Prahy v pondělí 14.2. v odpoledních hodinách.

Poznámka: Během cesty je v platnosti přepravní řád. Fanklub je připraven vypravit více autobusů, ale vždy se bude přihlížet k počtu přihlášených. Kdo chce být ve stejném autobuse, nechť uvede do jednoho emailu všechny osoby, patřící k sobě.

Postup k úspěšnému přihlášení:
1) Zašlete přihlášku na email fanklub@slavistickenoviny.cz či pište na 777 302 302 a uveďte všechny požadované údaje.
2) Počkejte na potvrzení přihlášky.
3) Zaplaťte požadovanou částku na účet u Komerční banky 35-0962440277/0100, jako variabilní symbol uvedete 13022011 a jako specifický symbol své telefonní číslo uvedené v přihlášce, případně do zprávy pro příjemce uveďte i své jméno. Platbu lze provést převodem či vkladem na účet, nikoliv platbou přes poštovní poukázku.
4) Pokud chcete mít jistotu, tak si ověřte svou příchozí platbu na fanklub@slavistickenoviny.cz.
5) Sledujte internet pro případné doplňující informace k výjezdu, např. změnu času odjezdu či informace k průběhu cesty.
6) Přijďte včas na sraz a nezapomeňte mít doklady - nutností je cestovní pas, cestování na OP je na vlastní riziko!!!

P.S.: V případě zrušení zájezdu všem vrátíme peníze zpět na účty.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články