V sobotu 25 fanouškovských týmů na turnaji OP v Nečíni! | SK Slavia Praha
Více

V sobotu 25 fanouškovských týmů na turnaji OP v Nečíni!

V sobotu 25. června 11. setkání odboček OP z celé republiky! V turnaji se představí 25 týmů, přinášíme další informace!

11. setkání odboček Odboru přátel Slavie se uskuteční 25. června v Nečíni. Součástí setkání je tradiční turnaj v malé kopané a slávistický diskoples.

Posledním hostitelem tohoto tradičního setkání byly Rožďalovice. Turnaj vyhrál právě tým Nečíně.

Všechny důležité informace najdete na webu OP Slavie.

Do turnaje se přihlásilo 25 týmů ( Lázně Bělohrad, Chomutov, Fanklub, Fanklub Hostinné, Mníšek pod Brdy, Cvikov, Tribuna Sever, Klatovy, Příbram, Žilov A, Žilov B, FO – OP Slavia Praha, Jilemnice, Česká Lípa, Rožďalovice A, Rožďalovice B, Sudovo Hlavno, Havlíčkův Brod, Veleň, Lomnice nad Popelkou, Bělá pod Bezdězem, Dobříš, Nečín, Nečín junior, Nečín senior). Hrát se bude ve skupinách, kde 16 nejlepších týmů postoupí do vyřazovacích bojů. Konkrétní rozpis utkání a pravidel obdrží každý tým při losování turnaje. V jednom týmu může být až 16 hráčů a nastupovat se bude v počtu 4+1. Doporučujeme nenastupovat v kolíkových kopačkách.

 

Časový harmonogram turnaje:  9:00 – 9:20  hod.    příjezd a prezentace jednotlivých týmů

                                                   9:30 hod.                zahájení a rozlosování turnaje

                                                 18:30 hod                 předpokládané zakončení turnaje

Na 11. Setkání slávistických odboček přislíbili účast i zástupci společnosti SK Slavia Praha – fotbal, tiskový mluvčí pan Ondřej Zlámal a trenér A mužstva pan Michal Petrouš. Po jejich příjezdu, který se předpokládá okolo 14.00 hodiny, by byl turnaj na hodinu přerušen a následovala by beseda.

 

Pro ty, kteří si budou chtít prohlídnout okolí Nečíně se zatopenými žulovými lomy (kde je možnost se koupat) bude připravena procházka s výkladem a taktéž budete moci shlédnout naši chloubu, slávisticky vymalovanou kabinu A mužstva Sokola Nečín.

 

 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články